2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست

سلام خانوما یه هم فکری میخواستم ازتون خودم از بس فکر کردم خستع شدم

من بچه ی اولم رو با عنایت خدا با میکرو سال ۹۷ باردارشدم و جنین فریز هم از اون سال دارم سال ۹۸ زایمان کردم متاسفانه بخاطر دخالتها و بی تجربگی خودم و همسرم اختلافات و فاصله بینمون تا یکی دو سال بود الان شرایطمو خوب شده ، پارسال  به پیشنهاد برادرم وارد کار ایشون(که یک کار اداری هست شدم.اینم بگم خانواده ی من کلا نمیدونن که میکرو کردم و با اتفاقاتی که گذشته افتاد مخالف بچه دارشدن من هستن )

الان حدود ۴ ماهه که میرم ،قبلش هم دورکاری بودم ۳ ۴ ماه 

مزایای مالی هم در حد حقوق قانون کار،، ولی خودش اول بع من گفت من میخوام اینکارو کلا با همه ی مزایا به تو بدم در هر حال که من الان کارمندش هستم 

من از وقتی رفتم سرکار استرس جنینهامو دارم که زودتر انتقال بدم بخاطر کیفیت جنینها و سن خودم ۳۴ سالمه و اختلافشون با بچه

سوالم اینه که چکارکنم کار رو رها کنم ؟ بع چه بهانع ای و چطوری ؟ یا اینکه بزارم بگذره ببینم چی پیش میاد

همزمان هر دو باهم نمیشه چون محیط کار پر استرس هست

گرید۱بودن؟

الان حضور ذهن ندارم ولی شدید بود 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز چند تا تخمک داشتی؟ ذخیره تخم دانت رو چند بوده؟ کجا پانکچر کردی

۲۸ تا تخمک گفتن 

ذخیره ۱۲ پی سی او شدید 

در مرکز ناباروری انجام دادم 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
اره دکتر گفت امپول انوکسا قطع کن..امپولو دوتا کرد.شیافم ۱۲ ساعتی یکی.. امشب رفتم‌سونوگرافی سونو ازا ...

سلام ماهور جان خونریزیت قطع شد چطوره 

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
خدا رو شکر به خاطر این معجزه شیرین 🥰 ان شاالله ۱۲۰ سال بتپه 😍

ممنون خاهره قشنگ ایشالا قسمت همتون باشه اینجوری مثل من خدا سوپرایزمون کنه😭هنوزم باورم نمیشه به خدا

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

《وَه مِن اَللهُ توفیق》

چله ی دعای عهد امام زمان رو به نیابت از شما میخونم انشالله حاجتروا بشید 🤍🧿

1- مهتاب۴۴۴ 🫀

۲- alaae 🫀

3- الا11543 🫀 

۴- @س1367 @1367س 🫀 چرا تک نمیشی 🤭

۵- شطرنجی 

۶- haniiijoooon

7- خدایاتومیدانی

۸- سحربانوو۷۷

۹- leila193

10- نیاز۶۹۷۳

۱۱- پروانه۲۱

۱۲- سارایی

۱۳- ماهیا

۱۴- happygirls

15- داداشممم

۱۶- favali

17- یامنان

۱۸- _بهاره_

۱۹- houra1400

20- آناشید۹۹

۲۱- آیدا۱۲۸

۲۲- نهال۶۴۶۷

۲۳- نگار۸۰

۲۴- poweroflove

25- nooshabehjoon

26- نهالیم

۲۷- رادیس۱۲

۲۸- گندمک۱۱

۲۹- الهه_elahe

30- shiva_ab

31- فطرس

۳۲- عبدلواحد

3۳- rose710

34- zhiyan74

35- ارکیدهابی

36- طوطططیا

3۷-atrin_arsen_atrina

38- joooodi

39- panizpaliz

۴۰- mehremah

41- paridokht402

42- ninitopol

43- نسل

۴۴- zohrehjafari

45- اهسته

۴۶- سمی۶۴

۴۷- °ابجی نیاز جون

۴۸- آوا۶۶آریا

۴۹- barana372

50- 5golnarges

صبور باش ...

چیز های خوب زمان میبره !!! 

🩵🩷

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ای جانممم چه لحظه قشنگی 🥰🥰 خدا رو هزار مرتبه شکر .ان شاالله که قلبش ۱۲۰ سال بتپه 😍😍 تو سونو همات ...

ممنون گلم..بخدا اصلا باور نمیکردم الان ی قلب دیگه تو بدنم داره میتپه..چ حس قشنگی بود شنیدنش

سلام خانوما یه هم فکری میخواستم ازتون خودم از بس فکر کردم خستع شدم من بچه ی اولم رو با عنایت خدا با ...

شوهرت خیلی موافقه؟ 

ب دوتا از خانواده ات ک بات راحت هستن در میون بذار..

کار در حد ۳ تا ۵ روز مرخصی بگیر.بعدش نیاز نیست

سلام خانوما یه هم فکری میخواستم ازتون خودم از بس فکر کردم خستع شدم من بچه ی اولم رو با عنایت خدا با ...

کارتو از دست نده..خودتو و شوهرت بشینید همفکری کنید ک چ راه حلی پیش برید ک کاشتو انجام بدین و کسی نفهمه..

بعدش برو سرکار..

اگه فقط پشت میز نشسته ای خوبه..انگار همش در حال استراحتی

سلام دوستای عزیزم من سونو دادم خداروشکر قلب جنینم رو دید برام صداشو پخش نکرد ولی گفت قلب داره ضربان ...

خداروشکر عزیزم😍🤲

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
اره عزیزم.در حد قهوه ای کم شده..هرچند همش دراز کشیدم.وقتی دسشویی میرم دسمال میکشم قهوه ایه..ولی کمه. ...

عیب نداره همون ک کم شده یعنی خوبه نگران نباش 

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
🥺🫂 نهال جونم میترسم مادر بشم بخاطر چالشی که تو ذهنم هی بزرگ بزرگ تر میشه😔 هرچی خواست و اراده ی ...

عزیزم چرا؟  چه چالشی؟ 

برات بهترینا رو از خدا میخوام فاطمه ی عزیزم

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن