2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
چرا نمیشه من دیروز دیدم  یه دکتر در مورد همین وضعیت گذاشته یکی تو لوله بود ودیگری تو رحم وفیلم ...

ممنون عزیزم که جواب دادی خاهرم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون خاهرم ولی خاهر یکم لک دارم برام دعا کن خاهر🥺

سلام دوست عزیز 

خیلی مبارکه ان شاالله با سلامتی و دلخوش بارداری کامل و راحتی داشته باشید و نی نی سالم بیاد بغلتون، منم تو هفته ۶ لک بینی پیدا کردم و با شیاف پروژسترون و چندتا آمپول کنترل شد . نگران نباشید.

نترس..الان هفته چند هستی؟..من لکم خیلی کمرنگ شده.. فقط زیرنظر دکتر برو ک دارو بت بده

مگه شماهم لک داشتی؟من امروز رفتم تو ۶هفته ولی سونو ۵هفته و‌۵روز رفتم 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
سلام دوست عزیز  خیلی مبارکه ان شاالله با سلامتی و دلخوش بارداری کامل و راحتی داشته باشید و نی ...

مرسی عزیزدلم ممنون فدات اخه من ۵هفته و۵رپز رفتم سونو جنین رو دید ولی هنوز ضربان نداشت واس همین میتزسم خدایی نکرده داره سقط میشه😔

مرسی عزیزدلم ممنون فدات اخه من ۵هفته و۵رپز رفتم سونو جنین رو دید ولی هنوز ضربان نداشت واس همین میتزس ...

یه سرچ بزنید می بینید تو هفته ۶ و ۷ لک بینی خیلی عادیه ولی در اسرع وقت به دکتر مراجعه کنید ارو بگیرید‌.

مگه شماهم لک داشتی؟من امروز رفتم تو ۶هفته ولی سونو ۵هفته و‌۵روز رفتم 

اره..خیلیا دلداریم دادن.خیالم راحت شد..

یکی از همکلاسیام گفت تا ۵ ماه لک داشتم..

یماه دیگه بوش بدنیا میاد.

خواهرم گفت هرماه در حد پریودی خون میدیدم..

یکی دیگه از دوستام گفت تا ۳ ماه داشتم

یه سرچ بزنید می بینید تو هفته ۶ و ۷ لک بینی خیلی عادیه ولی در اسرع وقت به دکتر مراجعه کنید ارو بگیری ...

عزیزم شیاف دارم دکتر داده استفاده کردم

اره..خیلیا دلداریم دادن.خیالم راحت شد.. یکی از همکلاسیام گفت تا ۵ ماه لک داشتم.. یماه دیگه بوش بدن ...

منم خیلی ترسیدمخیلی ناراحت شدم شما لک رو بعد از قلبش دیدی؟من چون هنوز فالو ندیدم ترسیدم

یه سرچ بزنید می بینید تو هفته ۶ و ۷ لک بینی خیلی عادیه ولی در اسرع وقت به دکتر مراجعه کنید ارو بگیری ...

خیلی ترسیدم اخه عزیزم قلبم دیدم فقط جنینو دیدم

مرسی عزیزدلم ممنون فدات اخه من ۵هفته و۵رپز رفتم سونو جنین رو دید ولی هنوز ضربان نداشت واس همین میتزس ...

من برا سونو ک رفتم ۶ هفته و سه روز بود ک قلب تشکیل شده بود..نترس گلم..خودت با استرس وضعیتتو خراب میکنی..ریلکسی باشی همه چیز اوکی میشه