2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
مرسی عزیزدلم هر چی خدا بخواد  یجوریم انگار بی حس شدم  راستش ماها خیلی شرایط سختی داریم خ ...

آره شیوا جان

منم فکر میکنم برام مهم نیست بشه یا نشه

خدا کنه همین حس بمونم 

البته حس حال شوهرم بی تاثیر نیست اصلأ راضی به ادامه دادن نیست.بعداز سقط س قلوها دیگه دل بریده از بچع نمیدونم چشه ،🥹😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

و خدا بخواد😔

انشاالله انشاالله خدا میدونه من اینقد که برای تو ناراحت شدم برای خودم نشدم همش میگفتم خدایا دست شیوا ول نکن

چون معجزه ای بزرگی بهش دادی بر خلاف نظر دکتر که حرفش ی چیز دیگ بود

اما چه کنم که تقدیر دست ما نیست 🥹🥹

عزیزم قبول باشه من لایک میکنم خجالت میکشم بگم انشاالله که همه مون نتیجه بگیریم

عزیزم برات دعای معراج خوندم ان شاالله که بهترینها در انتظارت باشه و به آرزوی قلبیت برسی

سلام به همگی

خانما اگر خدا قبول کنه میخام برای چهل نفر دعای معراج بخونم انشاالله که به حرمت این دعای بزرگ حاجت هر چهل نفر برآورده بشه هر کسی دوست داره اسمش رو برام بفرسته که به نیتش بخونم انشاالله حاجت هممون برآورده بشه. انشاالله که خواسته ما با مصلحت خدا یکی باشه خدایا تنهامون نزار

۱) گندمک ۱۱   ✓
۲) آهسته    ✓
۳) فردایی _ روشن    ✓ 
۴) پاریسسس ✓
۵) مگنولیاا   ✓
۶) عبدالواحد   ✓
۷) طوطططیا    ✓
۸) اردیان۹۹(فاطمه۱۳۷۰)  ✓
۹) سهیلا_جون۱   ✓
۱۰) rose_۷۱۰ ✓
۱۱) رادیس ۱۲ ✓
۱۲) سارایییی ✓
۱۳) زهرااااباااانو ✓
۱۴)barana۳۷۲ ✓
۱۵) paridokht ۴۰۲ ✓
۱۶) joooodi ✓
۱۷) س ۱۳۶۷ ✓
۱۸) happygirls ✓
۱۹) پروانه ۲۱  ✓
۲۰) سحربانوو ۶۸ ✓
۲۱) atrin_  arsen _ atrina ✓
۲۲) aseman1baran✓
۲۳) شطرنجی✓
۲۴) مهتاب ۴۴۴ ✓
۲۵) ۵golnarges ✓
۲۶) آیدا ۱۲۸ ( مریم)  ✓
۲۷) نوشا ✓
۲۸) نازنین زهرا  ✓
۲۹) elham2428 ✓
۳۰) ninitopol ✓
۳۱) ssseffat ✓
۳۲) همهگل ✓
۳۳) یامنان  ✓
۳۴) samin 64( سمانه) ✓
۳۵) سهاستاره ✓
۳۶) زینتیار ✓
۳۷) آوا ۶۶ آریا ✓
۳۸) طوطططیا ✓
۳۹) نهال ۶۴۶۷ ✓
۴۰) merino ✓
۴۱) favali✓
۴۲) shiva_ ab ✓
۴۳) لیلا ( razleilaa ) ✓

دست همگیتون درد نکنه منو قابل دونستید به حرمت ایام فاطمیه خدا کمکمون کنه و همگی به آرزو هامون برسیم

خب خداروشکر عزیزم،من تجربه خارج رحمی دارم میترسم،برای ضربان خیلی زوده ایشالا اونم می‌شنوی عزیز دلم

شما درد داشتی تو خارج رحمی از همون اول؟درد معمولی؟

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
مرسی عزیزدلم ❤️ برای منم درد دیشب خیلی اذیتم میکرد اما الان خوبم

ایشالا که مثبتی همه علایم‌داری خاهر😍😍😍

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
مرسی عزیزدلم ❤️ برای منم درد دیشب خیلی اذیتم میکرد اما الان خوبم

عزیزم تمام علایمشو داری ایشالا مثبتی😍

آره شیوا جان منم فکر میکنم برام مهم نیست بشه یا نشه خدا کنه همین حس بمونم  البته حس حال شوهر ...

بهشون حق بده درسته سختیا بیشترش برای ما خانماست اما اگه خودمونو جاشون بزاریم اوناهم پا به پای ما دارن زحمت میکشن آدیمزاد همینه وقتی سر یه مساله ای بخوره تو ذوقش دفعه بعد کاملا بی حسو بی رمق میشه

خیلی ضربه روحی بدی خوردین به خودتون بیشتر زمان بدین

و فقط هم شما دوتا میتونین حال هم دیگه رو خوب کنید 

خانما وقتی حالشون بده حرف میزنن ، گریه میکنن ، غر میزنن اما مردا نمیتونن اینطور باشن خیلی کم پیش میاد چون از زمان کوچیکی تو مغزشون خونده شده که مرد نباید گریه کنه

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
انشاالله انشاالله خدا میدونه من اینقد که برای تو ناراحت شدم برای خودم نشدم همش میگفتم خدایا دست شیوا ...

عزیزم🥺🥺🥺 من اطمینان دارم اگه خدا یه روزی هم بهم نظر کنه فقط به خاطره دعاهای شماست اگه نخواست هم تقصیر من یا شما نیست چون نمیخواد و اونه که برای بنده حقیرش اینطور صلاح میدونه 

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
ایشالا که مثبتی همه علایم‌داری خاهر😍😍😍

مرسی نفس انشاءلله

میدونی نیاز جون وقتی امضاتو میخونم دلم میگیره بغض میکنم چه متن دردناکیه و چه دلشکستگیی توش نهفته با التماس های زیاد

به خاطره همینکه میگن در ناامیدی بسی امید است در واقع نباید هیچ موقعی تسلیم و نا امید بشیم دقیقا برای تو صدق میکنه چون بعد مثبت شدنت اومدی برامون نوشتی حکمت خدارو باور کنیم

آره تو زندگیمون باید به دو چیز توجه کنیم یکی رحمت خدا و یکی هم حکمت ، اگه نعمتی میده رحمتشه و اگه نمیده حکمتش

مرسی نفس انشاءلله میدونی نیاز جون وقتی امضاتو میخونم دلم میگیره بغض میکنم چه متن دردناکیه و چه دلشک ...

ببین خاهرم وقتی مثبت شدم به هیچی فک نکردم جزاینکه فقط بیاموامضا رو پاک کنم ولی وقتی اومدم هرکارکردم پاک کنم نتونستم یعنی دلم میخاست یادت بمونه چقد خدا چقد بهم لطف کرده چقد ناامید بودم و چقد اوضاع بدی داشتم ولی خدا خاست و دلم شاد شد درسته نمیدونم چی ممکنه بشه مم هنوز قلب جنینامو ندیدم ولی با این معجزه فهمیدم هیچکی جز خودش نمیتونه کاری کنه و با یه حرکت زندگیتو میتونه عوض کنه چیزی که من تو خاب هم نمیدیدم