2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
آمین عزیزم مراقب خودت باش خدا پشت و پناهت انشاءلله که طعم شیرین مادر شدنو به زودی حس میکنی  خ ...

ممنونم عزیزم انشالله که دوران بارداری رو به سلامت طی کنی و نی نی رو سلامت بغل بگیری خستگیات یه پایان شیرین داشته باشه

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماهور جان من روز پانزده که رفتم ازمایش دادم بعد اومدم خونه لکه بینی کردم این لکه بینی انقد شدید شد ک ...

سلام عزیزم منم مثل شما مدام خونریزی و لک بینی دارم تقریبا هر هفته دکترم فقط روزی ۳ تا شیاف و ۴ تا دوفاستون داده اصلا قبول نمیکنه داروهام رو زیاد کنه. من چیکار کنم به نظرتون؟

سلام عزیزم منم مثل شما مدام خونریزی و لک بینی دارم تقریبا هر هفته دکترم فقط روزی ۳ تا شیاف و ۴ تا دو ...

منم شیاف استفاده میکنم.ولی بعد استفاده انگار همش آب میشه و خارج میشه.اشکال نداره؟

قربونت گلم..خیالم راحت شد از اینکه اکثرا جوابمم رو دادین..نفس راحت کشیدم.. خداروشکر ک نی نی سالمه.. ...

اره خوبم خدا روشکر😍آره کمتر برو بیرون بهتره.مریضیا زیاده.یا جایی میری  حتما ماسک بزن.

لعنت ب یبوست..انگار میخوام بمیرم

عزیز من یه راهکار عالی برای یبوست دارم

یعنی من تو بارداری داشتم از یبوست میمردم

اصلا شکمم کار نمیکرد

دکتدم برام مگنی میلک نوشت خیلی بهتر سدم ولی بازم مشکل داشتم

تا اینکه ماه های بالاتر که رفتم

کاهو و خیار و گوجه رو توی غذاساز میکس میکردم و یک قاشق روغن زیتون میخوردم بعنوان سالاد دیگه

هر روز با غذا میخوردم

الان شرایطم بهتر شده

یعنی وحشتناک مسکل داشتم

خیلی این سالاد کمکم کرد

حتما میکسش کن خیلی هم خرد نشه

سلام عزیزان

میگم من  دیروز رفتم ازکایش قند و تیرویی بدم بتا هم دادم ۳۸۰۰بود😔😔

طبق چیزی که دکتر گفته الان  ۶هفته و ۶ روز بودم (دو هفته برای ای وی افی ها اضافه میکنن)

ولی الان رنج بتا رو میبینم برای ۵هفته میفتم(تقریبا ۵هفته انتقال دادم)

یعنی هنوز جنینم دو هفته کوچیکه😔😔

خیلیییی ناراحتم 

بچه ها تو رو خدا چیزی میدونید بگید

سلام عزیزان میگم من  دیروز رفتم ازکایش قند و تیرویی بدم بتا هم دادم ۳۸۰۰بود😔😔 طبق چیزی که د ...

خودتو حساس نکن عزیزم.به این چیزا فکر نکن ان شالله همچیز اوکی هست باید خیلی قوی باشی تا نه ماه بخوای الکی فکرای بیخود کنی دیوونه میشی 

سلام به همگی  من این دفعه هم بازم  انتقالم کنسل شد نمیدونم دیگه چیکار کار کنم همه راه ها ...

طوطیا جان متاسفم که سیکلت کنسل شد،طوطیا چرا هیستروسکوپی انجام نمیدی تا رحم رو بررسی کنند دقیق

سلام عزیزان میگم من  دیروز رفتم ازکایش قند و تیرویی بدم بتا هم دادم ۳۸۰۰بود😔😔 طبق چیزی که د ...

فقط جنین سالم باشه .رو بتا حساس نشو..کی نوبت سونو داری؟؟

منکه فردا نوبت دارم.

دقیقا یماه بعد از روز انتقالمه