2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046180 بازدید | 684501 پست
❌️لطفا راهنمایی کنید❌️سلام وقت بخیر امروز روز ۱۰ سیکل پانکراس بود سونو داشتم سمت راست تعداد زیادی فو ...

عزیزم تقریبی فولیکول روزی دومیل رشد میکنه وتا ۴ روز دیگه به حد نساب برایه برداشت میرسه از ۱۸ به بالا رو میکشن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم والا متاسفانه الان حضور ذهن ندارم  من ۸ تا جنین دیگه داشتم که دیگه کلا کنسل کردم و ...

عزیزم انشاءالله که خیر پیش روتون باشه کلی جنین خوب داشته باشید

فکرکنم دوسال پیش بود باهم صحبت کرده بودیم منم مرکز بوشهر جنین داشتم واین حرفا

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام خواهر خوبی چه خبر 

سلام پروانه جون خوبی عزیزم؟؟

ممنون خداروشکر

والله فعلا که هیچ نرفتم دنبال انتقال تازه دارم پیاده روی و شروع میکنم

بعد از سری آخر که بتام افت کرد بدجور ضربه خوردم دست ودلم نمیره برای انتقال جدید ترس ورم داشته

اصلا گیچم نمیدونم چیکار کنم خیلی سخته وقتی فکرمیکنم باز باید این همه دارو استفاده کنم ونمیدونم نتیجش چی میشه

آخه جنینامم ضعیفن امیدی بهشون ندارم

خودت چه خبر عزیزم؟؟

اهان الان یادم اومد خوبی عزیزم  جواب گرفتی از بوشهر؟

ممنون عزیزم

نه دوبار انتقال دادم منفی شدم

سال گذشته رفتم رستمی شیراز از اول پانکچر شدم چهار پنج ماه پیش انتقال دادم بتام افت کرد

انشالله هر چی خیره بهت گفتم بوشهر خیلی ضعیفههههههه  من اومدم مرکز مام تهران

آره هرچی که خیره

بوشهر آره ضعیفن رستگاهاشون به روز نیست والله چندتا جنین داشتم بوشهر ولشون کردم امیدی بهشون نیست

یکی از آشناهامون همین بوشهر انتقال جنین داد مثبت شد الان خداروشکر بچش دنیا اومده فکرکنم شانسی باشه آمار مثبتش خیلی کمه

منم قصدم بود بیام تهران اما خیلی برامون سخت بود رفت وآمد همین شیراز دیگه ناچارا شروع کردم

اما رستمی هم خیلی پولکیه برای من کم کاری کردن

بعد فکرکنم کارشون تو جنین شناسی خوب نباشه کلی تخمکای منو هدر دادن فقط ۶تا جنین برام شد

آره هرچی که خیره بوشهر آره ضعیفن رستگاهاشون به روز نیست والله چندتا جنین داشتم بوشهر ولشون کردم امی ...

اینجا هم حرف اول آخر پول میزنه ولی از کارشون خیلی راضیم امروز رفتم سونو ۱۹ تا فولیکول داشتم ولی تعدادی شون ۱۳ بودن نمیدونم تا دوشنبه رشد میکنن یا نه

سلام عزیزم خوبی چه خبر چه خوب اومی دلمون برات تنگ شده  والله من هنوز وارد سیکل نشدم دوستان با ...

سلام.

وای چقدر خوب که مشکل رو پیدا کردید. الهی زودتر رفعش کنید و خوش خبر بیاید❤️

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
😍🥹 بهاره نمیدونم بی جنبه شدم یا چی پیامتو دیدم چشام پر شد جوجو ها چطورن عشقم خودت خوبی مادر دوت ...

سلام فاطمه جون

عزییزم دل نازک شدی. الهی خدا به دل نازک و مهربونت نگاه کنه و معجزه اش رو تقدیمت کنه.

مادر دوتا فرشته بودن اونم دست تنها خیییلی سخته، خیییلی ولی الهی روزیت بشه. ۱۰۰ سال اولش سخته ولی احتمالا بعدش راحت میشه🤪

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....