2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046232 بازدید | 684505 پست
سلام عزیزم من اوللین بار رفتم عکس رنگی پاپ اسمیر ازمایش های اولیه و خواستن دکتر علیرضای سنوی سینه هم ...

سلام عزیزم .ممنون که کامل توضیح دادی .من آزمایشات ایمنی و انعقادی رو انجام دادم .فقط پاپ اسمیر بیش تر از یک سال که انجام دادم .فکر کنم همینجا تست بدم و براش ببرم بهتر باشه 

شما ازش راضی بودی؟همسرت با کدوم دکتر ویزیت شد؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
اره به خدا هیچی نمیدوننن بیشتر میگن نمیدونیم، پسرچرا دکتر شدین  گاهی فکمیکنم ماها که چندین ساله ...

عزیزم متاسفم بابت سقطت.انشالله که خدا خیلی زود دلت رو شاد ‌کنه و دوباره بارداری طبیعی رو تجربه کنی و همه چی به خوبی برات پیش بره .ولی مطمئن باش که به خاطر پروژسترون نبوده .اینقدر خودت رو سرزنش نکن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم .ممنون که کامل توضیح دادی .من آزمایشات ایمنی و انعقادی رو انجام دادم .فقط پاپ اسمیر بیش ت ...

بله همون جا انجام بده کارات عقب نیوفته قبول میکنن والله دکتر خیلی با حوصله ای بود و شوهرمم با مظلومی فر ویزیت شدبراش تقویتی دادو گفت ماه بعد بیاد ازمایش بده ولی شوهرم گفت بریم ابن سینا کارامونو انجام بدیم منم الکی قبول کردم وبه نظرم مام خیلی دقیق تر مشکلارو برررسی میکنن مخصوصا مردانو ولی کمی هزینهاش بالاس ولی ارزش داره 

سلام عزیزم .ممنون که کامل توضیح دادی .من آزمایشات ایمنی و انعقادی رو انجام دادم .فقط پاپ اسمیر بیش ت ...

پاپ مثلا من سال ۱۴۰۰ دادم دیگه نمیگیرن فکنم البته من دکترم علیرضایی نیست همونو ببر نشون بده شاید بگه نمیخاد 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
اره به خدا هیچی نمیدوننن بیشتر میگن نمیدونیم، پسرچرا دکتر شدین  گاهی فکمیکنم ماها که چندین ساله ...

آناشید جان انقدر خودت رو سرزنش نکن اصلا به خاطر پرژسترون و ب کمپلکس و ... نبوده .غصه نخور ..ان شاالله بزودی زود همینطور که طبیعی بارداری رو تجربه کردی بازم تحربه میکنی و اینبار برات میمونه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بله همون جا انجام بده کارات عقب نیوفته قبول میکنن والله دکتر خیلی با حوصله ای بود و شوهرمم با مظلومی ...

آهان من فکر کردم همسرتون با اطرج ویزیت شد،شما هم باهاش رفتید پیش دکتر؟نظر دکتر علیرضایی چی بود؟نگفت علت منفی شدنتون چی بود ؟

آره یکی از بچه های همین تاپیک چهار بار شهرستان انتقال منفی داشت و دست آخر بهش گفتن که اهدایی بگیر بعدش با اولین انتقال مرکز مام مثبت شد 

پاپ مثلا من سال ۱۴۰۰ دادم دیگه نمیگیرن فکنم البته من دکترم علیرضایی نیست همونو ببر نشون بده شاید بگه ...

میدونی آخه اگر مام هم نخواد .دکتر خودم که اینجاست میخواد ‌.میترسم برم مام انجام بدم بعد جوابش بمونه پیش خودشون .دوباره مجبور بشم اینجا هم تست بدم 

سلام عزیزم من اوللین بار رفتم عکس رنگی پاپ اسمیر ازمایش های اولیه و خواستن دکتر علیرضای سنوی سینه هم ...

سلام پروانه جان خوبی؟

به سلامتی رفتی مام

انشاالله برات نتیجه بخش باشه

میخوای از اول شروع کنی و تخمک کشی؟

عزیزم من یه دکتر رفتم گفت شیاف پروژسترون ایرانی جذب نمیشه گفت خارجی استفاده کن

درسته داروهای خارجی در کل بهترن ولی این مطالب هم کامل صدق نمیکنه ،من دوره بارداریم که روزی دوتا شیاف داشتم اصلا خارجی نایاب شده بود کلشو ایرانی استفاده کردم خداروشکر هیچ وقت هم لک بینی نداشتم