2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خونریزی شدید داشتم همون روز دوم پریودی که رفتم مطب ضخامت ده بود، دقیقا هفت روز یعنی خونریزی کردم، ...

آدم میمونه 

یعنی سرموعدت پریود شدی؟

البته یکی از اقوام ما بود چندین ماه حامله بود خبر نداشت چون پریود میشد.  بچه ش هم به دنیا اومد صحیح و سلامت

باآمپول پروژسترون درصورتی اتفاقی نمیوفته که ادامه دارباشه. اگر عادت نشی بری دکتر میگه دوتا باهم بزن ...

اره اگه قطع کرده که پس هیچی من فک میکردم هرشب تزریق میکرده بدون اینکه قطعش کنه و همینطور آزمایششم تکرار میکرده  

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
حالت چطوره؟؟بهتری؟

خوبم خداروشکر..هر ۱۲ ساعتی ی شیاف میزنم..

انگار عفونت کردم..

زنگ زده بودم مطب.گفتم نمیشه روزهایی ک درد ندارم ی دونه شیاف فقط استفاده کنم..

گفت نه خانوم.نمیشه.

گفت چون روزی دوتا شد بقیه روزها هم باید دوتا باشه...

قبلا ک روزی یکی بود خیلی خوب بود..

شبی ی دونه امپول پروژسترون هم میزنم..

نصف شبا ایقد سینه هام درد میگیرن..دیگه امشبو لباس زیر میپوشم..

بخدا همش میگم یعنی واقعا چیزی داخل رحمم هست..

اره اگه قطع کرده که پس هیچی من فک میکردم هرشب تزریق میکرده بدون اینکه قطعش کنه و همینطور آزمایششم تک ...

تو پست های بعدی گفت که پروژسترون زده که نیوفته

فکر کنم همون ادامه دار بوده

چون پریود بوده میره دکتر متوجه میشه باردار هم هست پروژسترون میده که خونریزی قطع بشه و سقط نشه که متاسفانه شده

مامان سوفی جونم به خدا هربار شما سقط میکردی انگار یه تکه از وجود منم کنده میشد هر وقت رعا میکردم یه ...

قربونت برم عزیزم. خیلی محبت داری💕 من باورم نمیشد یه روزی اون روزهای سخت و تلخ تموم شن ولی خدا لطف کرد بهم. منم پذیرفتم که مشکل دارم و قبول کردم خدا از هر راهی که میدونه بهم بچه بده.

برای همه دوستهای اینجا هم مطمئنم همینطور میشه و به آرزوشون میرسن. خودت هم همینطور. انشالله بزودی به آرزوت میرسی. ❤️❤️❤️

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
بچهها من سونو روز دوم رفتم دکتر گفت ضخامتت ده اول بتا بده بعد پروژسترون بزن، از روز بیست پریود هم دو ...

اصلا از آمپول پروژسترون یا داروهایی که مصرف میکردی نبوده، من تا مثبت شدنم همیشه فرتیل سی ام رو ادامه میدم

خیلی متاسفم که اینجوری شد، بارداری شیمیایی بوده که خیلی پیش میاد. وقتی بتا همون اوایل بارداری افت میکنه و به دیدن ساک بارداری نمیرسه، بارداری شیمیایی هست

خدایا شکرت 🙏🏻❤️