2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046384 بازدید | 684510 پست
من خونریزی شدید داشتم همون روز دوم پریودی که رفتم مطب ضخامت ده بود، دقیقا هفت روز یعنی خونریزی کردم، ...

عزیز دلم من نمیدونم چی بگم اطلاعاتم کمه ولی دوس داشتم اخر پیامت بگی بارداری😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز دلم من نمیدونم چی بگم اطلاعاتم کمه ولی دوس داشتم اخر پیامت بگی بارداری😔

قوربونت برم عزیزم

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
الان اخرش چیشد؟ بارداریت سرجاشه؟

سقط

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
بچه ها خراش قبل انتقال دکتر های متخصص زنان معمولی هم بلدن انجام بدن؟اگ بدون اطلاع مرکز انجام بدم چی ...

دکتر خودت چرا نمیده،  دکتر ای وی اف همه انجام میدن 

عزیزم اصلا عذاب وجدان نگیر به نظرم پروژسترون فقط جاشو سفتتر میکنه ربطی نداره یه بار منم زدم به دکتر ...

اره خودمم میگم اسپرم که بارداری شیمیایی میشه 

بچهها من سونو روز دوم رفتم دکتر گفت ضخامتت ده اول بتا بده بعد پروژسترون بزن، از روز بیست پریود هم دو ...

اولای پیامتو که خوندم خوشحال شدم گفتم ای جاانم باردار شده خودتو سرزنش نکن اصلا بخاطر امپول نیست چون امپول پرژسترون جای بچه رو سفت میکنه و باعث سقط نمیشه

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
اولای پیامتو که خوندم خوشحال شدم گفتم ای جاانم باردار شده خودتو سرزنش نکن اصلا بخاطر امپول نیست چون ...

فدای مهربونیت طوطیا جان 

اره خودمم میگم اسپرم که بارداری شیمیایی میشه 

سلام عزیزم

الهی بگردم چقدر ناراحت شدم برات

خدا نظری بهت بکنه و بارداری سالم طبیعی رووتجربه کنی 

اگر دکترا میگن اسپرم همسرت بد هم نیست روی خودت کار کن

تخمک و رحم که قوی باشه یهدونه اسپرم سالم برای بارداری کافیه 

دیدم بهم درخواست دوستی دادی هرچقدر منتظر شدم پیامی نیومد بعد دیدم در مورد بتا سوال کردی ولی نگفتی خودت بودی😥

خدا خیلی بزرگه الهی به زودی دامنت سبز بشه و صاحب فرزندان نیکو بشی🤩❤️

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
اولای پیامتو که خوندم خوشحال شدم گفتم ای جاانم باردار شده خودتو سرزنش نکن اصلا بخاطر امپول نیست چون ...

طوطیا جان ان شا الله سیکلت خوب پیش بره و نی نی هاتو بغل کنی

سلام خانما من انشاالله از فردا میخوام وارد سیکل آی وی اف بشم به نظرتون میتونم هم زمان با آمپولا تخم ...

سلام عزیزم

با شروع سیکل هیچ رژیم خاص، داروی گیاهی یا جوشونده ای مصرف نکن 

ان شا الله موفق باشی❤️