2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046479 بازدید | 684515 پست
پولش چقد شد؟  بیمه؛ برگه ازمایشت و نسخه دکتر و همون جا سرم ها رو ازت خواست؟فقط.. حتما بگو‌کدو ...

سرمها شد حدودا 700وخورده.آره برگه آزمایش و نسخه دکتر و مدرک دوتا از انتقالای منفی. 

نه سرم ها رو  اصن نخواستن. آره خودمم دفعه قبل امام صادق گرفتم ولی ایندفعه نداشت گفتن  برو بیمارستان گلستان قسمت داروخانه اورژانسش.آره ببخشید من کلی گفته بودم گلستان🤭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خدا عاقبت بخیرت کنه برای نوشا ونازنین زهرا هم بخون إلهی خدا به واسطه ی این دعاها دستتو پ ...

عزیزم برای نوشا دعای معراج خوندم انشاالله که حاجت روا بشه و به هر چی دوست داره برسه

سلام به همگی

خانما اگر خدا قبول کنه میخام برای چهل نفر دعای معراج بخونم انشاالله که به حرمت این دعای بزرگ حاجت هر چهل نفر برآورده بشه هر کسی دوست داره اسمش رو برام بفرسته که به نیتش بخونم انشاالله حاجت هممون برآورده بشه. انشاالله که خواسته ما با مصلحت خدا یکی باشه خدایا تنهامون نزار

۱) گندمک ۱۱   ✓
۲) آهسته    ✓
۳) فردایی _ روشن    ✓ 
۴) پاریسسس ✓
۵) مگنولیاا   ✓
۶) عبدالواحد   ✓
۷) طوطططیا    ✓
۸) اردیان۹۹(فاطمه۱۳۷۰)  ✓
۹) سهیلا_جون۱   ✓
۱۰) rose_۷۱۰ ✓
۱۱) رادیس ۱۲ ✓
۱۲) سارایییی ✓
۱۳) زهرااااباااانو ✓
۱۴)barana۳۷۲ ✓
۱۵) paridokht ۴۰۲ ✓
۱۶) joooodi ✓
۱۷) س ۱۳۶۷ ✓
۱۸) happygirls ✓
۱۹) پروانه ۲۱  ✓
۲۰) سحربانوو ۶۸ ✓
۲۱) atrin_  arsen _ atrina ✓
۲۲) aseman1baran✓
۲۳) شطرنجی✓
۲۴) مهتاب ۴۴۴ ✓
۲۵) ۵golnarges ✓
۲۶) آیدا ۱۲۸ ( مریم)  ✓
۲۷) نوشا ✓
۲۸) نازنین زهرا
۲۹) elham2428 ✓
۳۰) ninitopol
۳۱) ssseffat
۳۲) همهگل
۳۳) یامنان
۳۴) samin 64( سمانه)
۳۵) سهاستاره

بچه ها. شوهرم زنگ زد اوکی هست.. منم میگفتم فقط اوکی رو کامل برا توضیح بده... گفت مثبته.. گفتم سر ...

واااااای الهییی شکر😍😍😍ان شاالله ب سلامتی تا آخر❤️

ی چند نفر از بچه ها هم مثبت. شدن نتونستم تبریک بگم. الهی مباااارک همتون باشه😍❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
@alaae   کجایی دختر چن وقته تو پیاما نمیبینمت بیا از خودت خبر بده

سلام عزیزم. قربوووونت😘😘 هستم, خوبم  شکر خدا❤️😘 شما چطوری؟ چ خبرا؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من برچ ۲ دقیقا دوروز قبل از انتقال سیکلم کنسل شد.ایقد ضدحال خوردم..تیروییدم خیلی پرکار شده بود.. دک ...

واقعا راه سخت و پر از استرسیه خدا رو شکر ک نتیجه مثبت گرفتی خدا حفظش کنه برات .من شهر دیگه هستم اسم جهاد رو اوردی برام جالب بودم ندیدم کسی اینجا بگه .

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
سلام به همگی خانما اگر خدا قبول کنه میخام برای چهل نفر دعای معراج بخونم انشاالله که به حرمت این دع ...

😘🥰🌹انشالله خیر ببینی گلم

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
واااااای الهییی شکر😍😍😍ان شاالله ب سلامتی تا آخر❤️ ی چند نفر از بچه ها هم مثبت. شدن نتونستم تبریک ...

فدات الاجونم..مرسی عزیزم..انشاالله قسمت تمام منتظرا..😘😘😘

خیلی درد پریودی دارم شکمم خیلی درد میکنه..

وای ماااااادرررررررررر😍 ناز مااااادرررررررر🥰 ان شا الله🤩

🥹🫂

مرررررررسی قشنگم ♥️ بمونی برامون 

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

انشالله اون روز نزدیک باشه عزیزم😘😍

ذوق 🤤🥹

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام عزیزم. قربوووونت😘😘 هستم, خوبم  شکر خدا❤️😘 شما چطوری؟ چ خبرا؟

سلام خدارو شکر منم خوبم سلامتی فعلا درگیر لنفوسیتم دوباره

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
بله عزیزم ، معلومه که میبینی❤️❤️ منم قبلا حرف تو رو میزدم ولی بلاخره این روز رو دیدم امیدوارم همه ...

عه‌عزیزم‌شما‌به‌سلامتی‌باردارشدید

یادمه‌میگفتید‌اصفهانید‌ودنبال‌تخمک‌اهدایی

همون‌بهشتی‌رفتید؟

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌دل‌من‌داند‌ومن‌دانمو‌دل‌داندومن👶👶