2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
سلام عزیزم اولا استرس نداشته باش بعد تا میتونی استردحت کن انشالله که ار چه زودتر قلب نینیت تند تند ب ...

ممنونم برای دوهفته برام استعلاجی نوشت فکر می کنم به علت کم کاری دکترم اینجوری شده به من متخصص پریناتولوژی تو تهران گفته بود به محض مثبت شدن حتما انوکسا بزنم و روزی دوتا آسپرین بخورم دکتر خودم تو شهر خودم که اونم پریناتال هست گفت نزن بعد از تشکیل قلب بزن الان تازه کلی دارو نوشت برام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شاالله که برای منم اینطور باشه خیلی محتاج دعاتون هستم

معمولا جنین پسر ضربان قلبش کمتر هست، اصلا بد به دلت راه نده مهم قلبه که تشکیل شده عزیزم ان شالله مابقیش هم به راحتی میگذره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنونم برای دوهفته برام استعلاجی نوشت فکر می کنم به علت کم کاری دکترم اینجوری شده به من متخصص پرینات ...

شطرنجی جون ان شا الله بخیر میگذره و نی نی تو سالم بغل میکنی. خدا بهت ببخشه😍

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
آناشید خوبی عزیزم؟؟چی شد جواب آزمایشت گرفتی؟؟رفتی پیش زرنانی دوباره؟؟

اره گلم  یادم رفت بهت بگم.  همون داروهایی داد که به فاطمه داده حالا باید ببرم دکتر خودم دقیق نمیدونم چند تا قرص بد نوشته،  همون چیزی که به فاطمهگفت ضخامت رحم.  گفتم ضخامتم خوبه گفت نه دکترا چشمی میبینن. حالا من نمیدونم چشمی یعنی چی برا همه رو خاب چشمی میبینن دیگه، دکتر زرنانی خوب بود با دقت پرونده رو خوند ولی من حسمیکتم یه چیز و به همه میگن یامیگن مشکل جنین یا ضخامت یا تخمک  

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
اره گلم  یادم رفت بهت بگم.  همون داروهایی داد که به فاطمه داده حالا باید ببرم دکتر خودم دق ...

سلام .میتونم بپرسم شما مشکلتون چی بود که با زرنانی ویزیت شدی ؟منم میخوام برم پیشش .میترسم بهم بگه مشکل از رحم هست

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام .میتونم بپرسم شما مشکلتون چی بود که با زرنانی ویزیت شدی ؟منم میخوام برم پیشش .میترسم بهم بگه مش ...

واینکه هزینه آزمایشات چقدر شد؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
اره گلم  یادم رفت بهت بگم.  همون داروهایی داد که به فاطمه داده حالا باید ببرم دکتر خودم دق ...

میدونی چه داروهایی هست؟؟

منم حسم میگه به همه یه چیز میگه اونایی که سنشون بالاست میگه ضخامت و برای سن پایینا میگه جنین

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام .میتونم بپرسم شما مشکلتون چی بود که با زرنانی ویزیت شدی ؟منم میخوام برم پیشش .میترسم بهم بگه مش ...

خوبی عزیزم من باای وی اف مثبت میشه سقط میشن. اگه شوهرت ضعیفه مشکل از همون من شوهرم ضعیفه، ضخامتی که زرنانی  گفت اصلا قبول ندارم  همیشه خوب بوده چون تو این سالها  . به نظرم جنین مشکل داره  .  یه سری ازمایش داد گفت جوابشون خوبه سرمم نیاز نداری

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
واینکه هزینه آزمایشات چقدر شد؟

من ازمایشا چند سال پیش داده بودم ایمنی انعقادی یکی دوتومن شده بود.  الان یه ازمایش خون  ساده بود 

میدونی چه داروهایی هست؟؟ منم حسم میگه به همه یه چیز میگه اونایی که سنشون بالاست میگه ضخامت و برای س ...

اره تو هم همونا بخر بخور. الان نمیدونم دقیق چی نوشته میگم بهتبعدا

میدونی چه داروهایی هست؟؟ منم حسم میگه به همه یه چیز میگه اونایی که سنشون بالاست میگه ضخامت و برای س ...

یه چیزی مثل متفورمین. سیتا گلیپی یه امگا یه چیزم هست نمیتونم بخونم،  من انتقال قبلیم هفت هشت سال پیش بود سنم بیستو شش بود اوندفعه چرا سقط. چرت به نظرم ضخامت، سرم معمولا دکترای ایمنی سخت میدن 

از ظهر تا خالا ی استرسی مث دلشوره اومد سراغم..ولم نمیکنه..گلوم انگار داره میسوزه..درد پریودی هم بیشتر وقت باهامه..وقت پریودیمم بیستم هست..

دیگه من چهارشنبه ،هفدهم میرم ازمایش بتا میدم