2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046387 بازدید | 684511 پست

سلام به همگی

خانما اگر خدا قبول کنه میخام برای چهل نفر دعای معراج بخونم انشاالله که به حرمت این دعای بزرگ حاجت هر چهل نفر برآورده بشه هر کسی دوست داره اسمش رو برام بفرسته که به نیتش بخونم انشاالله حاجت هممون برآورده بشه. انشاالله که خواسته ما با مصلحت خدا یکی باشه خدایا تنهامون نزار

۱) گندمک ۱۱   ✓
۲) آهسته    ✓
۳) فردایی _ روشن    ✓ 
۴) پاریسسس ✓
۵) مگنولیاا   ✓
۶) عبدالواحد   ✓
۷) طوطططیا    ✓
۸) اردیان۹۹(فاطمه۱۳۷۰)  ✓
۹) سهیلا_جون۱   ✓
۱۰) rose_۷۱۰ ✓
۱۱) رادیس ۱۲ ✓
۱۲) سارایییی ✓
۱۳) زهرااااباااانو ✓
۱۴)barana۳۷۲ ✓
۱۵) paridokht ۴۰۲ ✓
۱۶) joooodi ✓
۱۷) س ۱۳۶۷ ✓
۱۸) happygirls ✓
۱۹) پروانه ۲۱  ✓
۲۰) سحربانوو ۶۸ ✓
۲۱) atrin_  arsen _ atrina ✓
۲۲) aseman1baran✓
۲۳) شطرنجی✓
۲۴) مهتاب ۴۴۴ ✓
۲۵) ۵golnarges ✓
۲۶) آیدا ۱۲۸ ( مریم)
۲۷) نوشا
۲۸) نازنین زهرا
۲۹) elham2428 ✓
۳۰) ninitopol
۳۱) ssseffat
۳۲) همهگل
۳۳) یامنان
۳۴) samin 64( سمانه)
۳۵) سهاستاره

بیا برامون تعریف کن...

عزیزم با هم رفتیم رستوران البته  تا قبل از اینکه بریم هی بهش میگفتم دلشوره فردا رو دارم که شک نکنه😄

خلاصه غذا رو سفارش دادیم تا بخواد آماده شه یه جعبه کادو که برگه آزمایش توش بود با یه گل سر بچه گونه (چون عاشق دختره🤭)از کیفم در اوردم دادم بهش .  گوشی رو هم از قبل گذاشته بودم یه گوشه در حال فیلم گرفتن.

با تعجب کادو رو گرفت چون این روزا انتظارش رو نداشت🤭بازش کرد اصن متوجه نشد تا بش گفتم مبارکه بابا شدی.خلاصه زد زیر گریه منم از شوق خندم گرفت و کلا تو شوک بودیم😄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو قلو دوست داشتم.ولی خب برا هاها که با آی وی افیم سخته.

منم عاشق دوقلو بودم،اما واسه یه قلشم روزی هزار بار خداروشکر میکنم،ایشالا بری سونو مشخص میشه،ایشالا که اگرم دوقلو هست بی خطر باشه تا آخر برات

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
دو قلو دوست داشتم.ولی خب برا هاها که با آی وی افیم سخته.

عزیز دلم تبریک میگم خداروشکر.ان شا الله صحیح و سلامت بیاد بغلت بارداری بی خطزی داشته باشی.

منم فکرم مشغوله متاسفانه انتی تی پی او منم بالاس ۵۶۴.چندمدل ازمایش ایمنی دادم فقط دکتر ایمونولوژ گفت مشکلی نیست فقط قرص تیروئید دادن بهم ولی نگرانم نمیدونم چکار کنم.حتی ج ازمایشمو بردم‌مرکز گفتن مگ این براماست!

گریه نکردی دیدی مثبته، من نزدیک بود غش کنم اینقدر اماما رو صدا زدم که بهم شوک وارد نشه اروم بگیرم &n ...

آناشید خوبی عزیزم؟؟چی شد جواب آزمایشت گرفتی؟؟رفتی پیش زرنانی دوباره؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
منم عاشق دوقلو بودم،اما واسه یه قلشم روزی هزار بار خداروشکر میکنم،ایشالا بری سونو مشخص میشه،ایشالا ک ...

ممنون عزیزم آره انشالله هر چی که صلاحه همون بشه

خدایا شکرت در همه حال😍🤲🏻امیددارم بزودی همگی مامان میشیم بگو آمین🤩🤲🏻خدا رو شکر انگار منم دارم باردار میشم بتای اول ۱۵ انتقالم شد579خدایا شکرت😍🌷🙏
عزیز دلم تبریک میگم خداروشکر.ان شا الله صحیح و سلامت بیاد بغلت بارداری بی خطزی داشته باشی. منم فکرم ...

ممنون عزیزدلم انشاالله همچنین برا شما🌹❤بنظرم  برو پیش یه دکتر ایمنی دیگه.یا دکتر ایمونولوژی که با دکتر نازاییت در ارتباطه.چون منم مطب دکتر زنانم فرستاد پیش دکتر ایمونویی که باهاشون در ارتباطه و کلا آی وی اف منفیا و سقطا رو سرم میدن اگه تشخیص بدن.

خدایا شکرت در همه حال😍🤲🏻امیددارم بزودی همگی مامان میشیم بگو آمین🤩🤲🏻خدا رو شکر انگار منم دارم باردار میشم بتای اول ۱۵ انتقالم شد579خدایا شکرت😍🌷🙏
عزیز دلم تبریک میگم خداروشکر.ان شا الله صحیح و سلامت بیاد بغلت بارداری بی خطزی داشته باشی. منم فکرم ...

من تو دوتا انتقال منفیم تو اولی که اصن تجربه نداشتم تو دومی هم تازه با تاپیک آنای عزیز( که واقعا هر جا هست دعا میکنم به هر چی میخواد برسه و میبوسمش😘) آشنا شدم که متوجه موضوع آنتی بادی و سرم و اینجور مشکلات انتقال منفیا شدم ولی هر چی به دکتر قبلیم گفتم بنویس گفت اصن ربطی نداره و اونقدا بالا نیس😤خلاصه اون انتقالمم منفی شد.

ولی دیگه ازش عصبانی بودم و دکترم رو عوض کردم که با کمال میل برام آز نوشت.