2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
بچه ها علایمم مثه دفعه قبل که منفی شدم بود ینی درد پریودی و حساس شدن سینه هام بجز یه مورد که اینجا ه ...

چقدر حالت خوبه الاااان🤗ایشالا قسمت هممون، منم دعا کن روز شش انتقالم دارم از استرس میمیرم دیگه

💚💖

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر حالت خوبه الاااان🤗ایشالا قسمت هممون، منم دعا کن روز شش انتقالم دارم از استرس میمیرم دیگه

ان شالله عزیزم حتماااا مثبتی هر چی که خودش بخواد همونه من توراه فقط ذکر میگفتم و میگفتم خدایا چه بشه چه نشه خودت حکیمی میدونی داری چیکار میکنی.ان شالله قسمت همه منتظرا 😍❤❤❤

خودمم استرس داشتم عزیزم دفعه ها قبل خیلیییی بیشتر که همش اشک میریختم.اما ایندفه دیگه پوستم کلفت شده بود😂بی بی هم نزدم کلا.درکت میکنم عزیزدلم.انشاالله مثبته++++

سلااام بچه ها مثبت شدممم🤩قرار بود فردا ینی 16 انتقال بریم با شوهرم آزمایش بدم.ولی امروز ینی روز 15 ...

ای خداااااا😍😍😍😍😍 چقد خوشحال شدم..وای هنوز نیشم بازه از خوشحالی..

اوف خداروشکر..مبارکت باشه عزیزم..قربون خدا ک نکاه دلت کرد.و حواب انتظارتو داد..🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩

منم چون سرم ای وی ای حی زدم...اگه مثبت بود ازمایشم، باید زود اقدام کنم برا دریافت سرم جدید

میتونی روز ۱۴ آزمایش بدی. من دفعه قبل که انتقال دادم برام روز ۱۴ و ۱۶ رو زده بود تکرار، این بار فقط یه آزمایش زده برای روز ۱۵

💚💖