2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046273 بازدید | 684508 پست
بچه ها علایمم مثه دفعه قبل که منفی شدم بود ینی درد پریودی و حساس شدن سینه هام بجز یه مورد که اینجا ه ...

چقدر حالت خوبه الاااان🤗ایشالا قسمت هممون، منم دعا کن روز شش انتقالم دارم از استرس میمیرم دیگه

💚💖

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر حالت خوبه الاااان🤗ایشالا قسمت هممون، منم دعا کن روز شش انتقالم دارم از استرس میمیرم دیگه

ان شالله عزیزم حتماااا مثبتی هر چی که خودش بخواد همونه من توراه فقط ذکر میگفتم و میگفتم خدایا چه بشه چه نشه خودت حکیمی میدونی داری چیکار میکنی.ان شالله قسمت همه منتظرا 😍❤❤❤

خودمم استرس داشتم عزیزم دفعه ها قبل خیلیییی بیشتر که همش اشک میریختم.اما ایندفه دیگه پوستم کلفت شده بود😂بی بی هم نزدم کلا.درکت میکنم عزیزدلم.انشاالله مثبته++++

سلااام بچه ها مثبت شدممم🤩قرار بود فردا ینی 16 انتقال بریم با شوهرم آزمایش بدم.ولی امروز ینی روز 15 ...

ای خداااااا😍😍😍😍😍 چقد خوشحال شدم..وای هنوز نیشم بازه از خوشحالی..

اوف خداروشکر..مبارکت باشه عزیزم..قربون خدا ک نکاه دلت کرد.و حواب انتظارتو داد..🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩

منم چون سرم ای وی ای حی زدم...اگه مثبت بود ازمایشم، باید زود اقدام کنم برا دریافت سرم جدید

میتونی روز ۱۴ آزمایش بدی. من دفعه قبل که انتقال دادم برام روز ۱۴ و ۱۶ رو زده بود تکرار، این بار فقط یه آزمایش زده برای روز ۱۵

💚💖