2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046466 بازدید | 684513 پست

دوستان 

من امروز روز ۸ انتقالم هست

هییییچ علائمی ندارم😔میدونم نباید توجه کنم به علائم،عقلم میگه توجه نکنم ولیییی

ولی از یه ساعت پیش ،یه حس نا امیدی عجیبی اومده دلم 😔

میشه یه کم آرومم کنید لطفااا

این سومین بار هستش

از زدن امپول ها و خوردن قرص ها خسته شدم😔😔

سلام عصری آزمایشم گرفتم فقط نامه دکتر ایمنی بده که به مرکز ببرم واینکه این سرم ای وی جی هنوز درست نم ...

فکر کنم از هلال احمر یا مراکز تهیه داروهای خاص باید بگیری.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان  من امروز روز ۸ انتقالم هست هییییچ علائمی ندارم😔میدونم نباید توجه کنم به علائم،عقلم م ...

نمی دونم چی بگم اروم بشی خودم کشیدم.. بسپرش به خدا. جنینهات چند روزه بودن؟ 

خیلی ها بدون علائم مثبت شدن.‌دو هفته بعد انتقال واقعا دیر می گذره ریلکس باش و خودتو مشغول کن

استرس تو بارداری های طبیعی هم مانع لانه گزینی میشه چه برسه به ای وی اف.

چاره ایی جز صبر نیست ایشالا بیایی و خبر مثبت شدن رو بدی 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

سلام  امروز همسرم رفت دکتر جنتی آزمایش رو دید گفت چون تعداد اسپرم بالاست بخاطر همین مورفولوژی ...

نمیدونم 

همسرم فقط گفت که گفته برای آی وی اف خوبه

همسرمن حرکت آ۰ هست حرکت ب ۲۰ هست.

مرسی عزیزم که به فکرم بودی

نمی دونم چی بگم اروم بشی خودم کشیدم.. بسپرش به خدا. جنینهات چند روزه بودن؟  خیلی ها بدون علائم ...

۵ روزه بودن

درست میگی ،چاره ای جز صبر ندارم

ولی نمیگذره که😭😭

کاش یه چیزی اختراع بشه زودتر متوجه بشن

سلام  امروز همسرم رفت دکتر جنتی آزمایش رو دید گفت چون تعداد اسپرم بالاست بخاطر همین مورفولوژی ...

ببخشید عزیزم نمیخوام به شک بندازمت ولی همون جنتی کل این ۴سالو سره ماشیره مالید واصلا حرفی از مشکل نزد متاسفانه واگرم معلوم بشه شوهرم دی اف ای یا واریکوسل داره من میدونم با اون حداقل یه رو جلوی بیماراش از خجالتش در میام 

نظرش راجب طبیعی باردار شدن چی بود 

تعداد چنده ؟

دوستان  من امروز روز ۸ انتقالم هست هییییچ علائمی ندارم😔میدونم نباید توجه کنم به علائم،عقلم م ...

عزیزم حس و حالت رو درک میکنم اصلا نمیشه فکر نکرد حساس نشدهیچکس جز خودت نمیتونه ارومت کنه سعی کن سرگرم ی چیزی بشی ولی ی چیز امیدت رو از دست نده انشالله معجزه شیرین خدا شامل حالت بشه و هرکی این پیام رو میخونه و ارزوی بچه دار شدن داره دلس شاد بشه بزودی.

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
ببین دکتر زنان هم باید دقت می کرده  من تو  ویزیت اول دکترم برای همسرم آزمایش اسپرم با دی ا ...

دکتر زنان توی کلینیک هیچ توجهی به آزمایش مرد نداره

و میگن کلینیک مردان 

ولی مطب که بری زن و مرد رو باهم بررسی میکنن.

تو مطبشون ایمنی و انعقادی و داخلی و عفونی همه چیز خودشون هستن و بررسی میکنن ولی توی کلینیک برای هر کدوم میفرستن پیش یه دکتر.

ببخشید عزیزم نمیخوام به شک بندازمت ولی همون جنتی کل این ۴سالو سره ماشیره مالید واصلا حرفی از مشکل نز ...

گفت ما 

۴۰ میلیون اسپرم  مورفولوژی ۴   جمع حرکت ها ۳۰  اگه باشه  طبیعی حساب می شه و مشکلی نیست وقتی تعداد اسپرم بالا می ره مورفولوژی رو جبران می کنه 

اسپرم همسرم ۱۸۰ میلیون هست  مورفولوژی ۲   جمع حرکت ۲۵ 

گفت طبیعی می شه مشکلی نیست  من همسرم قبلا سونو داده بود واریکوسل نداره  

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

من اصلا متوجه نمیشم.. مگه ۹ خوب نیست؟ مگه مال ماها سه خطیه ک انتقال میدن؟

عزیزم هم اندازه ضخامت مهم هم تیپ رحم که دکترا میگن A , B,C که باید A باشه 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود