2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046339 بازدید | 684509 پست
سلام به همگی  من دیروز سونو داشتم دوباره سیکلم کنسل شد ضخامت اندومترم 9 بود ولی سه خطی نبود ای ...

سلام عزیزم این دیگه چه مشکلیه منم همینطور بودم برام انتقال هم داد منفی شد ضخامت خوب اما سه خطی و یکدست نبود اینجا آیهان این ماه روش القا تخمک گذاری داشت بازم اوکی نشد سیکلش کنسل شد سینال یا گونال داشت اگه اشتباه نکنم 

من اول ماه پیش دکترم رفتم پرسیدم دوبار ضخامتم سه خطی نشد براش قرصی چیزی نیست گفت فقط ورزش و کاهش وزن البته من زیاد چاق نیستم بازم برای سه خطی شدن تاکید بر ورزش داشت و اینکه بین انتقال ها فاصله انداخت سه پریود بعد منفی شدن گفت بیا

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام فاطمه جان خویی  چه خبرها  کم پیدا شدی؟

سلام عزیزم قربااانت😘❤️ شکر خدا.

هیچی مشغول درسامم. ولی میام پیامارو میخونم همش❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دکتر پروندمو دید تو گزارش جنین شناس کیفیت اسپرم خوی زده بود ولی نوشته بود از شش تا تخمک فقط دو تا جن ...

ممنون عزیزم

پس میشه از جنین شناس پرسید 

منم دوست دارم کیفیت اسپرم و تخمک رو بدونم 

سلام عزیزم این دیگه چه مشکلیه منم همینطور بودم برام انتقال هم داد منفی شد ضخامت خوب اما سه خطی و یکد ...

من تاحالا تو اندازگیری ضخامت چنین چیزی از دکترم نشنیدم..

مثلا دکتر روز دهم پریودیم ضخامتمو ب دستارش گفت بنویسه ۷/۲ و ۸...دوتا عدد متفاوت..مگه باید یکدست باشه؟؟ 

روز پانزدهم پریودی انتقالمو برام انجام داد

عزیزدلم سوال داری بپرس من در خدمتم🌹

سلام عزیزم خوبی حالت بهتر شد؟گل دخترات چطورن؟ سحر جان شما قبل انتقال و بلافاصله بعد مثبت شدن سرم اینترالپید تزریق کردین؟‌کلا چند بار تزریق کردین؟

مممنونم عزيزم، پس دیگه نامه دادگاه اینا نمیخواد؟

نه عزیزم اون جنین اهدایی هست که روال قانونی داره.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

سلام به همگی  من دیروز سونو داشتم دوباره سیکلم کنسل شد ضخامت اندومترم 9 بود ولی سه خطی نبود ای ...

طوطیا ان شا الله که با محرک جواب میده،منم مشکل اندومتر دارم ،من ضخامتم بالا نمیره،طوطیا میشه لطفا پیامای شخصیت رو چک کنی

امشب رفتم‌ امپول زدم .ایقد درد داشتم.کلا من بد دردم..دلمم پر بود.ایقد گریه کردم بعد از تزریق امپول. ...

😭😭دلم پر همین حرفا بود که پست شما رو دیدم.

قراره هیسترو کنم رحمم رو خراش بدم برای انتقال سوم. یه برگه بهم دادن پر عوارض که امضا کنم... واقعا دلم برای خودم میسوزه. این همه سختی فقط برای یه بچه. 💔

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

😭😭دلم پر همین حرفا بود که پست شما رو دیدم. قراره هیسترو کنم رحمم رو خراش بدم برای انتقال سوم. یه ...

اخه عزیزم..خدا نگاه دل قشنگت بکنه..انشاالله تو این مسیر نتیجه خوب خوب بگیری..

و جونی دوباره بگیری😘😘😘

بدن ما زنا که نابوده نابوده..

خودت مشاور و روانشناس خودت باش..خیلی خودتو تو این مسیر مشاوره بده.ک با خوب و بد کناری بیایی..

مردها از بس بیرون میرن و با صدها نفر همکلام میشن ارامششون بیشتره..

خودمون درمون خودمون باید باشیم..

انشاالله این انتقالت ی عمر خوشحالت کنه عزیزم🙏🙏🙏🙏بحق فاطمه الزهرا س

سلام عزیزم خوبی حالت بهتر شد؟گل دخترات چطورن؟ سحر جان شما قبل انتقال و بلافاصله بعد مثبت شدن سرم این ...

قربونت بهترم خداروشکر❤️ 

من ای وی ای جی داشتم که بلافاصله مثبت شدم تزریق کردم بعدش هم هر ماه تا پنج ماهگی میزدم