2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046547 بازدید | 684525 پست
سلام بچه ها خوبین؟من دیروز روز ۱۴ انتقالم بود آزمایش دادمخدارو شکر مثبت شدم😍😍😍حالا عدد بتام ۳هزار ...

خدارو صد هزار مرتبه شکر عزیزم.‌اتفاقا تو فکرت بودم پیامتو دیدم از ته قلبم خوشحال شدم. 

بتا که عالیه ممکنه دو قلو باشه. ولی ۴۸ ساعت دیگه توی همون مرکز تکرارش کن باید حدودا دو برابر باشه که مطمئن بشی توی رحمه و روند رشدش خوب پیش میره. و یک هفته بعدشم احتمالا سونو بشی برای دیدن ساک.

منم فردا آزمایش دارم برام دعا کن عزیزم. 😘

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

سلام مامانا

من امروز روز 7انتقالم و بدون هیچچچچچ علامتیم

دیگه صبح طاقت نیوردم به بیبی زدم

و به نظرم هاله داره میشه ببینید و نظرتون رو بگید

هاله رو تو همون پنج دقیقه اول دیدم ولی خوب خیلی محوه و خیلی هم توعکس محو تر دیده میشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای گلم چله ی حدیث کساء تمام شد انشالله به حق بیبی فاطمه زهرا همگی امسال به مراد دلتون برسید 🤍🧿

فاطمه جون من امروز که چله ت تموم شد رو واسه خودم به فالنیک میگیرم چون واسه منم خونده بودی واسه م دعا کن واقعی باشه و مثبت باشه بیبیم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدارو صد هزار مرتبه شکر عزیزم.‌اتفاقا تو فکرت بودم پیامتو دیدم از ته قلبم خوشحال شدم.  بتا که ...

ان شالله شما هم مثبت باشید عزیزم 

من باید هفته دیگه ازمایش بدم امروز بیبی زدم به نظرم هاله داره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ان شالله شما هم مثبت باشید عزیزم  من باید هفته دیگه ازمایش بدم امروز بیبی زدم به نظرم هاله دار ...

ممنونم عزیزم. به همچنین شما گلم ان شاالله همگی نتیجه بگیریم. خیلی زود بی بی زدی من که جراتشو ندارم🥶 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

عکسارو نگاه میکنم مشخص نیست ولی خودم میبینم هاله رو واضح  یعنی میشه اعتماد کنم؟

یه سایه روشن خیلی محو تو عکسا مشخصه. حالا چند روز دیگه امتحان کن الان‌ ممکنه اثر امپول hcg باشه. ایشالا که مثبته و مبارکه🥰

یه سایه روشن خیلی محو تو عکسا مشخصه. حالا چند روز دیگه امتحان کن الان‌ ممکنه اثر امپول hcg باشه. ایش ...

ممنون عزیزم، من اچ سی جی نداشتم، ولی تو عکس مشخص نیست خودم واضح میبیننش خیلی امیدوار شدم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فاطمه جون من امروز که چله ت تموم شد رو واسه خودم به فالنیک میگیرم چون واسه منم خونده بودی واسه م دعا ...

سارایی جونم 🥹 منم تو عکس دوم هاله میبینم انشالله که خیره

انشالله خدا به دلت نگاه کنه

منتظر خبر های خوبت هستم 😍

دیشب تا خود صبح گریه کردم هنوزم بغض دارم ولم کنید بازم گریه میکنم ،چون سرکارم خودداری میکنم

انشالله خدا به دل شکستم نگاه کنه همتون حاجتروا بشید 🤍🧿

سعی کردم با خلوص نیت و از ته دلم بخونم واستون 

شماها مثل ابجی هامین با خوشحالیتون عمیقا خوشحال میشم

شاید مثل قبل دیگه پر شور نباشم ولی همیشه دنبال میکنمتون

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خدارو صد هزار مرتبه شکر عزیزم.‌اتفاقا تو فکرت بودم پیامتو دیدم از ته قلبم خوشحال شدم.  بتا که ...

مرسی عزیز دلم، اتفاقا منم به یادتم و خیلی برات دعا میکنم از خدا میخوام فردا اشک شوق بریزی،من اصلا فکرشو نمیکردم که مثبت شم روز قبلشم کلی گریه کردم ولی خدا خواست بعد ۸سال من بی بی چک دو خطی رو دیدم😍