2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
سلام عزیزم میبخشید شوهر منم مشکل داشته دکتر میگه 2 درصد اسپرم سالم داره  شما چه دارویی دکتر اور ...

اییییی خواهر دست رو دلم نزار که خونه من سه بار شوهرم رفت اورولوژیست بااینکه اسپرمش دودرصد نرمال بود گفت هیییییچ مشکلی نداره ودارو نمیداد تا اینکه خودم به سرم زد ازمایششو کتبی بگیرم دیدم وضع خرابه حالا احتمالا دی اف ایم داشته باشه که قراره برم مطب دکتر اطرج براش بنویسه با سنو گرافی واریکوسل

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همگی خانما اگر خدا قبول کنه میخام برای چهل نفر دعای معراج بخونم انشاالله که به حرمت این دع ...

واسه منم بخون ، فاطمه هستم و روز نهم انتقالمه

خداخیرت بده ان شاءالله حاجت روا بشی

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود ، الّلهم صلّعلی محمدوآل محمدوعجّل فرجهم❤
الهی ک مثبت بشی این بار و بغل بگیری شون. شما لوله هاتو داری؟ منم سه بار خارج رحمی شدم

عهههه چه جالب تاحالا کسی مثل خودم نبود... درخواست دوستی دادم  بهم خصوصی پیام بده حرف بزنیم باهم منتظرماااا😘

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود ، الّلهم صلّعلی محمدوآل محمدوعجّل فرجهم❤
دوستانی که بیشتر اطلاعات دارن میتونن راهنمایی کنن لطفااااااااا؟؟؟بنظرتون بین دو پانکچر همون دو ماه ف ...

بستگی به نظر پزشکت داره

برای کسایی که ذخیره اشون پایینه سیکل شانگهای یا استیم۲ میزارن

یعنی ۴ روز بعد از پانکچر اول سیکل دوم دارو گرفتن شروع میشه مجدد سونو و دارو گرفتن ،حدود ۲ هفته بعدشم با توجه به تعداد و اندازه فولیها و ازمایش استرادیول دکتر نوبت عمل میده.

سلام دوستان،چهارشنبه هیسترو شدم وداروهای داکسی سیکلین،دوفاستون،متروزنیدول۵۰۰ داده،اما حالت تهوع اذیتم میکنه وسرگیجه دارم،کسی اینطوری بودهدوچکار کرده

دوستانی که بیشتر اطلاعات دارن میتونن راهنمایی کنن لطفااااااااا؟؟؟بنظرتون بین دو پانکچر همون دو ماه ف ...

عزيزم بنظر من اصلا قاعده مشخصی نداره و درصد احتمال بیشتری مشخص نیست ،، من خودم با فاصله دوتا پریود دو بار پانکچر کردم چون بار اول فقط دوتا جنین داشتم با انتقال منفی برای همین دو تا پریود بعد دوباره پانکچر کردم با انتقال مثبت هردو بار هم انتقال فرش داشتم ولی این دلیل نمیشه که حتما این مورد بهتر باشه چون اونایی که حتی چندسال بیخیال میشن و بعد چندسال پانکچر میکنن و یکدفعه انتقالشون مثبت میشن کم نیستن ،،،

من تو شرایط روحی بودم که میخواستم آنقدر پشت سر هم پانکچر کنم و انتقال بدم که بلاخره مثبت بشم یعنی اون زمان از لحاط روحی چیزی برای از دست دادن نداشتم وگرنه تقویت کردن بدن ضرر نداره

لعنتی تا ده دقیقه بعدشم سوزش داره  میگم ایدا جون شما شوهرت ازمایش دی اف ای وسنو داده؟

سلام عزیزم مرکز دوبار ازمایش گرفت یکیش اس دی اف ای بود .سونو هم نوشتن باید میرفت چون  جزو مراحل قبل ورود به سیکل هستش.. سونو هم انجام داد خوب بود ولی ج ازمایش نشون ندادن 

منم هر چندوقت یه بار عفونت میکنم اینایی که شما میگید رو به چه صورت باید مصرف کرد؟ هم میزان هم زمان ...

بله ازمایش خون مید وماما هم معاینه میکنه 

تو قوطیه اینایی میگم طب اسلامی تشریف ببرید راهنماییتون میکنن واسه خریدش

سلام دوستان،چهارشنبه هیسترو شدم وداروهای داکسی سیکلین،دوفاستون،متروزنیدول۵۰۰ داده،اما حالت تهوع اذیت ...

سلام .بله منم مصرف میکردم و همینجوری بودم خیلی حالم بد میشد و حالت تهوع هم داشتم و قرص ضد تهوع میخورم ولی دکتر گفت باید تا پایان دوره اش مصرف کنی و نمیتونی قطع کنی منم دوهفته تمام با این وضع ادامه دادم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عزیزم چه روزی از سیکلتون خراش دادین؟سیکل قبل انتقال بود خراش یا همون سیکل انتقالتون؟ درد هم داشت خر ...

سیکل قبلی انتقالم

روز ۱۸ فکر کنم

نه اصلا دردی نداره

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
اییییی خواهر دست رو دلم نزار که خونه من سه بار شوهرم رفت اورولوژیست بااینکه اسپرمش دودرصد نرمال بود ...

الان جنین داری؟ اگر داری همینها رو انتقال بده

چون حتی اگر دکترها بگن مشکل از اسپرمه که همسرت راضی نمیشه دوباره بیاد پانکچر.

خدایا شکرت 🙏🏻❤️