2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
عزیزم اگر میزاره خودت بری پرونده هرتاتون رو ببر پیش همون دکتری که میگی که حداقل خودت متوجه بشی وقتی ...

ممنونم خواهر همچنین شما وهمه ی منتظرها انشالله از لیست انتظار بیان بیرون خودم که قطعا باهاش میرم به امید خدا دادم دست زمان وتلاشمم میکنم اگرم مشکلی نباشه که با خیال راحتتر میرم تو سیکل درحال کاهش وزنم هستم دکتر گفت بهتره بیای زیر ۷۰ تا انتقال

ممنونم از خواهران ندیدهای که از خواهر خونی خودم بهم نزدیک ترین ببخشید اگه گاهی با سوالام و قر زدنام اذیتتون میکنم  به لطف راهنماییای شما میخوام دنبال دی اف ایو سنو واریکوسل شوهرمو بگیرم برام دعا کنید اگه مشکلی هست معلوم بشه این ماهم عقب میندازم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پروانه دیوونه شدم بسکه فکر کردم ایراد از کجاست 

میفهمم عزیزم من دیروز انقققققدر تو گوگل گشتم چشمام باد کرده بود به خودم اومد دیدم وقته درست کردنه شامه انشالله هر چه زودتر مشکلت پیدا بشه به نظرم ادم بدونه مشکل از کجاست خیلی خوبه ولی اگه یه جاهای مچهول باشه دییییونه کنندس اینم میگزره بلاخره منم یه روز خوبم یه روز بد خدا به دلمون ارامش بده 

من هر ماه رو به نیت انتقال شروع میکنم ولی اکثرا روز ۱۰ کنسل میشه  چون ضخامتم نازکه،ماه پیش اوم ...

عزیزم لوبیا سبز رو امتحان کن. انار زیاد بخور به خاطر خونرسانی بهتر به رحم

وقتی دوره ت شروع شد هر روز پیاده روی داشته باش

من دوره قبل لوبیا سبز هرشب خوردم روز ۸ سیکل ضخامتم ۹ بود که گفت عالیه برو خونتون تا روز انتقال

مثل باقالی درسته میپختم توش چوب دارچین هم مینداختم برای سردیش با نمک و آبلیمو.شوهرم وبچه م بیشتر من میخوردن جون خوشمزه میشد

والله ررادیس جونم این همه دارو و استرس میخوام مطمین بشم اگه مشکل داشته باشهه نه چون میگن دی اف ای با ...

خوب پس برین آزمایش بدین خیالتون که راحت شد انتقال بدین . با وجود اینهمه عوارضی که به خاطر مصرف داروها به جون میخریم منفی شدن خیلی روی روحیه آدم تاثبر بد میزاره 😔

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
میفهمم عزیزم من دیروز انقققققدر تو گوگل گشتم چشمام باد کرده بود به خودم اومد دیدم وقته درست کردنه شا ...

دوستانی که بیشتر اطلاعات دارن میتونن راهنمایی کنن لطفااااااااا؟؟؟بنظرتون بین دو پانکچر همون دو ماه فاصله خوبه یا بذاریم چند ماه فاصله بیفته ؟؟؟منظورم اینه اگر پشت سر هم باشه احتمال مثبت شدن بیشتر نیست؟؟؟

دوستانی که بیشتر اطلاعات دارن میتونن راهنمایی کنن لطفااااااااا؟؟؟بنظرتون بین دو پانکچر همون دو ماه ف ...

والله خواهر به نظرم سه ماه فاصله دادنو وتقویت کردن بهتره حالا باز دوستان دیگم نظرشونو بگن 

امیدوارم این بار خدا بهت نظر کنه

ممنونم از خواهران ندیدهای که از خواهر خونی خودم بهم نزدیک ترین ببخشید اگه گاهی با سوالام و قر زدنام ...

سلام عزیزم میبخشید شوهر منم مشکل داشته دکتر میگه 2 درصد اسپرم سالم داره  شما چه دارویی دکتر اورولوژی رفتین داده یعنی درمان میشه