2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046746 بازدید | 684544 پست
اینم مورفلوژی همسر جان بی زحمت دوستان بگید اوضاعش چجوریه 

عزیزم مورفولوژی ۱ درصده یعنی ۹۹ درصد اسپرما شکل سالم ندارن . دم و سر و.. 

حتما باید تقویتی بخوره تا بیاد روی ۵درصد حداقل.

اما تعدادش عالیه ۵۳میلیون . دو ماه تقویتی بهش بده بعد اقدام کن برای ساخت اسپرم جدید ۶۰ روز زمان نیازه

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

عزیزم دی اف ای تا ۱۵ به نظرم نرماله ۱۵تا ۳۰ به نظرم بالاست حالا از دوستانم بپرس

بله درسته تا ۱۵ نرماله. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلامت باشی عزیزم🥰 خب چرا اقدام نمی کنی ؟ شما که با iui باردار شدی حتما با ivf نتيجه میگیری. در مور ...

نمیدونم چرا همش فکر میکنم نمیگیره واسه همین نمیرم ولی میدونم اشتباه میکنم چون ممکنه مشکلاتی حینش پیش بیاد که زمانبر باشه ولی از منفی شدن وحشت دارم

نه جنسیت مهم نیس ولی دختر خیلی بهتره  

خانم ها بچه م زردیش یه درجه فقط پایین اومده بعد اینهمه قرص و قطره خوردن و حجامت گوش و.... خیلی اذی ...

سهیلا جان، زردی بچه ات چنده الان؟

تا میتونی در طول روز بذارش کنار پنجره آفتابگیر خونه (آفتاب مستقیم روی پوستش نیافته) و هر دو ساعت بهش شیر بده.

دختر من زردیش اینطوری امد پایین. البته خیلی کند آمد پایین. اینطوری نیست که یهو بیاد پایین. 

ان شااله بچه شما خیلی زود زردیش میاد پایین.

سلام بچه ها من روز پنجم انتقالم آمپول پروژسترونم امروز تموم کردم حالا هر داروخونه ای که میرم میگه ند ...

عزیزم چرا اینقدر نگرانی؟ این استرسی که برای امپول می کشی ضررش بیشتره!! شیاف بزن خودتو راحت کن. چرا فکر می کنید اثرش کمتره؟ سرچ کن زده آمپول از نظر اقتصادی توجیه داره چون ارزون تره! شما با شیاف روزی ۸۰۰ واحد پروژسترون وارد بدنت می کنی ولی با آمپول ۱۰۰ واحد! دردشم تحمل می کنی.

من که واقعا نمی تونم دیگه انتقال قبلی ۱۱۰تا آمپول زدم و اخرشم سقط شد. الان هر ۱۲ ساعت یه شیاف دارم و روزی یه دونه دوفامد که پروژسترون خوراکیه. 

اذیت نکن خودتو اصفهانم حتی یه دونه امپول پروژسترون نیس تو بازار. الان دارن به همه شیاف تجویز می کنن. 

نمیدونم چرا همش فکر میکنم نمیگیره واسه همین نمیرم ولی میدونم اشتباه میکنم چون ممکنه مشکلاتی حینش پیش ...

منم عاشق دخترم ایشالا هر چی دوست داری خدا بهت بده عزیزم اصلا فاز منفی نده پریود شدی سریع برو پیش دکتر سیکلت رو شروع کن.هر چی عقب بندازی بدتره. 

والله به هییییچ کدوم از اینا نه عمل میکنه نه اعتقاد داره و از کبدشم بی خبرم 

شوهرمن وقتی میلش باشه انجام میده

کبدشم انقدر گفتم گفتم که اگر پسر بخوای کبد yمیسازه حالا داره انجام میده

از بچه بدترن. چون سر بچه میشه داد زد و زورش کرد اینا رو نه

دوستان ببخشید تورو خدا گاهی اینجا حرفام پیامام زیاد میشه به بزرگی خودتون ببخشید به خدا خستم تنها جای ...

پروانه جانم سلام عزیزم 

پروانه جان همسر منم واریکوسل گرید 2و3 داره از ابتدای ازدواجمون داشته دکترا هم گفتن وضعش وخیمه و میگفتن طبیعی بچه دار نمیشیم از همون اول،،،، اما دوتا دخترام بااقدام طبیعی بوده و دوتا هم سقط داشتم و بارداری دختر اولم هم مثله شلینک ازم خون میرفته، اماهیچ وقت مشکل نعوض نداشته همسرم و همیشه هم اتفاقا خیلی اوکی بوده توی را ب طه ها،  ،، فکر کنم مشکل نعوض ارتباطی به واریکوسل نداشته باشه بهتره دکتر مردان مطرح کنید حتما مخصوصا که میگی8ساله اینطوره اماااا سقط هاو جنین پسر نداشتن قطعا مربوط به واریکوسل هست، چون واریکوسل مورفولوژی رو تحت تاثیر قرار میده و من مطمعنم دوتا سقطم هم جنین پسر بوده منتهی به خاطر ضعف اسپرم نموندن، خلاصه ببخشید طولانی شد خواستم کامل بگم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب اولین چیز لباس گشاد و نخی پوشیدنه دوم اگر سیگار می کشه باید کم کنه یا کلا بذاره کنار. یک سری دارو ...

عزیزم برای من ۱۴ تا جنین تشکیل شد

که ۷تا دختر ۵تا پسر.۲تا هم نامعلوم

گرید a و ab

که ۸تا بلاست داشتم

به خاطر همین شاخ درآوردم اسپرمش مشکل داره

عزیزم برای من ۱۴ تا جنین تشکیل شد که ۷تا دختر ۵تا پسر.۲تا هم نامعلوم گرید a و ab که ۸تا بلاست داش ...

برای اقدام طبیعی این ازمایشی که فرستادی مشکل داره.

نه برای ای وی اف!! تو ۵۳ میلیون ۱ درصدش سالمه میشه چقدر حدودا؟ ریاضیم خوب نیس😄 خوب ازین تعداد ۱۴ تا اسپرم کاملا سالم بوده  حداقل که جنین شده. بعدش تو پروسه ivf اسپرما رو میشورن و قوی ترین ها رو لقاح میدن که تخمک ها هدر نشن. 

عزیزم مورفولوژی ۱ درصده یعنی ۹۹ درصد اسپرما شکل سالم ندارن . دم و سر و..  حتما باید تقویتی بخو ...

مو فولوژی که از ۱ درصد نمیره رو ۵ 

فوقش از ۱ بشه ۲ اونم به ندرت اتفاق می‌افته 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

[QUOTE=313960303]پروانه جانم سلام عزیزم  پروانه جان همسر منم واریکوسل گرید 2و3 داره از ابتدای ازدواجمون داشته د ...[/QUOTE 

گلم تو واریکوسل گاهی اوقات مشکل نعوظ پیدا میشه گاهی اوقات نه یعنی نمیشه برای همه یه نسخه پیچید 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
مو فولوژی که از ۱ درصد نمیره رو ۵  فوقش از ۱ بشه ۲ اونم به ندرت اتفاق می‌افته

منظورم این بود که برای اقدام طبیعی باید ۴یا ۵باشه حداقل. یه سری دارو برای تقویت مورفولوژی هست دیگه اورولوژیست ها بهتر میدونن.