2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046253 بازدید | 684508 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزدلم خدا خیرتون بده انشاالله بحق این دعا حاجت روا بشی اسم منو مینویسی لطفا 🙏❤ التماس دعای ...

عزیزم برات دعای معراج خوندم انشاالله که بهترینها در انتظارت باشه و حاجتت برآورده بشه

همش به خودم میگم کاش عروسی نرفته بودم

الهی…خیلی متاسفم

واقعا کاش بیشتر استراحت میکردی

من باردار که شدم کل ۹ ماه رو شاید ۵-۶ بار مهمونی رفتم از ترسم

همش سعی میکردم فعالیت زیاد نداشته باشم

پیاده روی میترسیدم اصلا نمیکردم

با اینکه دکترم میگفت میتونی انجام بدی

خیلی مواظب خودتون باشین

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام آترین صبور و عزیزم چقد برای اتفاقایی ک برات پیش اومده ناراحت شدم عزیزم😔 نمی دونم حکمت خدا چی ...

سلام عزیزم خوبی پسرکمون خوبع خیلی‌ خیلی مواظب خودت اون وروجک خاله باش

مهتاج دعاتم قربونت برم 

قربونت برم ممنون گلم نه نرفتم تازه از اول دارم دوباره کارامو شروع میکنمو میرم تحت درمان من زیاد این ...

إلهی سیکل درمان موفق و پر برکتی باشه برات عزیزم

خیلی‌ قشنگ بود شعرو

دیشب زنداداشم تو 25هفته زایمان کرد بچه دوساعت زنده موند

کاش اینم مثل خودمون همون دوره از دست داده بودش

5ماه اذیت شد آخرشم که این شد

واقعا کاش میشد سرنوشت ازنونوشت 

سلام من ای وی اف کردم روز ۱۲انتقال بتام شد۷۰۰دیگه چون عددش بالا بود آزمایش ندادم روز ۱۶انتقال شب عرو ...

کسی رو می‌شناسید شرایطش مثل من بوده باشه وقتی به دکتر گفتم از ۷۰۰اومده روی ۱۰۰خیلی تعجب کرد گفت احتمال زیاد آزمایشگاه اشتباه کرده که منمبار سوم یه آزمایشگاه دیگه تکرار کردم متاسفانه پایین تر اومده بود

سلام بچه ها خوبید خوشید؟دوستان من هنوز خونریزی دارم چیکار کنم؟یک ماه شده،بنظرتون برم دکتر؟دیگه واقعا خسته شدم همش سرگیجه دارم اینقدر خون از دست دادم یه وقتایی صبح تا شب خبری نیست باز شب میاد و یه روزم کاملا میاد!نمیدونم چرا تموم نمیشه،اصلا زایمان‌های قبلی اینجوری نبودم توی ده روز تموم تموم میشد

ممنون میشم راهنمایی کنید🌸🌸

عزیزم برات دعای معراج خوندم انشاالله که بهترینها در انتظارت باشه و حاجتت برآورده بشه

قربون محبتت عزیزدلم انشاالله از دعای خیر شما دوست خوبم 🤲❤

عزیزم انشاالله بحق این دعا شما هم هر حاجتی که داری براورده بخیر بشه 🤲

الهی و ربی من لی غیرک