2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046586 بازدید | 684530 پست
سلام ساراي عزيز، واقعا سخته كه زندگيت اينجوري شده، انشالله خداوند از اين به بعد برات بسازه ، و خوشبخ ...

سلام عزیزم انشالله. انشالله با دعاهای شما دوستام❤

مرسی گلم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ضخامتت چند بودش ؟ روز چندم سیکل کنسل شد ؟

ضخامت 7 ولی سه خطی نبود 

روز 12 از شروع استرادیول من بدون پریودی سیکلم شروع شد

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ضخامت 7 ولی سه خطی نبود  روز 12 از شروع استرادیول من بدون پریودی سیکلم شروع شد

بدون پریودی یعنی چ

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
من سه تا امپول دیفرلین داشتم و سه ماه پریود نشدم  واسه یائسگی موقت بخاطر ادنومیوز

خوب دکتر چطور تشخیص دادش ک کی بری تو سیکل انتقال ؟ بهت میگفت رحمت یه خطه هستش یا دو خطه ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
زدم نت ببینم داولاگ چیه دیدم اسمش برام اشناست.  اره باباااا اونو خیلی استفاده کردم فک میکردم کل ...

من دیروز استفاده کردم برای اولین بار اپیلیکاتور کلا منم اذیت میشم مجبورم 🥺🥴

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
اره عزیزم دکترم گفت شرایط رحم ایده ال نیست که بخوای انتقال بدی و قرار شد ماه بعد با استرادیول خارجی ...

عزیزم من یه ماه ضخامتم روز ۱۴ هشت شد که گفت ضخامت خوبه اما رحم خوشگل و یکدست نیست کنسل شد ماه بعدش دوز استرادیولم زیاد شد بازم روز ده نگاه کرد گفت رحم سه خطی نیست اما اندومترش خوبه روز ۱۲دوباره بیا که رفتم چیزی از حرفای قبلیش نگفت و نوبت انتقال داد و منفی شدم 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 
سلام قشنگ من خوبی عزیزم صبح قشنگت بخیر فعلا استفاده میکنم توکل بخدا الان هم پودر و قاطی کردم نشستم ت ...

ان شاالله سبب ساز بشه برات❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خوبی عزیزم چی شد دفع شد جنین

نه عزیزم عمل کردم دوباره

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اخی عزیزم 😥😥 الان بهتری ؟  انشاالله بعد از این خیر و خوشی برات باشه

قربوونت برم عزیزم آره شکر خدا . خیلی خوبم الان😘😘❤️

فقط پاشدنی نشستنی جای بخیه ها درد می کنه که طبیعیه .

بیشتر معده ام اذیتم میکنه. اصلا درد معده نداشتم اونجوری تا حالا 

سلام دوستان  منم متاسفانه دوباره سیکلم کنسل شد ضخامتم اوکی نشد  چقدر زجر کشیدم واسه یه ب ...

الهییییی عزیزم🥺 وای میفهممت کنسل شدن سیکل هم واقعا سخته منم دو س بار تجربه اش کردم.  الهی خیییییلی زود خدا دلتو شاد کنه با اومدن نی نی هات😍

اره عزیزم درک میکنم چون منم خیلی اذیت شدم 🥲 حتی به سرم زده بود قاچاقی برم اونور اب😂🤦🏼‍♀️ خدارو ...

ای خداا😄😄 خندم گرفت فاطمه. 

خدا رو شکر که برگشتید به هم به پای هم پیر بشید انشالله❤❤

اخ سارای مهربونم،  اون دوستمم که شرایطش مثل تو بود کاراش داره تموم میشه خیلی معذبه خونه خانوادش ...

فداتشم دوست نازم.

آخی الهی نمیتونه جدا زندگی کنه؟ 

انشالله الهی آمین 😍😍😍

انشالله خبر مامان شدن خودت 

ناراحت شدم برای اتفاقی که برات افتاده. ولی میدونم تو دختر قوی هستی و ان شااله با همین جنین هایی که د ...

ممنووونم عزیزم. نظر لطفته.

ان شالله با دعاهای شما😘❤️