2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046593 بازدید | 684530 پست
فدای تو ای وای عزیزم خیلی ناراحت شدم ولی فدا سرت منم بی لوله ام😁 دو سه باری اومدم تاپیک سراغتو بگ ...

قربونت برم عزیزم. عه شمام دوتاشو از دست دادی؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
قربونت برم عزیزم. عه شمام دوتاشو از دست دادی؟

یکیش که کلا مسدود کارایی نداره

یکیش رو برداشت دکتر

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی قربووووونت برم. ب خدا هممون همینیم. آدمیم دیگه دقیقا ی بار امید محضیم ی بار ناامید و مایوس و... ...

کارم صندقدار جامبو هست

بچه مدرسه ای ها ک میخوان برن مدرسه کلاس اولی دومی ها میان ازم خوراکی میخرن با چنتا شون دوست شدم 😁

امروز دخترکوچولوعه میگف خاله من فقط بخاطر تو میام این مغازه

:))))

حس میکنم دختر خودمن🥹 

اگه همون اول میگرفت الان دخترم کلاس اول یا دوم میبود

ده سال شد خاله🫠 ده سال از عمرم گذشت بدون اینکه لذتی ببرم همه جوره مشکل داشتیم

کاش قدرت اینو داشتم گذشتمو پاک میکردم 😁

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

کارم صندقدار جامبو هست بچه مدرسه ای ها ک میخوان برن مدرسه کلاس اولی دومی ها میان ازم خوراکی میخرن ب ...

ااااای جاااان دلم 😍😍 دلم خواس اون دختره رو بچلونم😍😍

اشکالی نداره قربونت برم. پایان شب سیه سپید است.

این پایان برا مام میرسه😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
🥲 یکم دلم گرفته امروز بازم شوهرم گف ک رحم تو مشکل داره ک جنین نمیگیره وگرنه ۳ بار انتقال باید یکیش ...

فاطمه جان سلام صبحت بخیر قشنگم 

این حرفا رو فکر کن تکراریه از این بعد بهش نگاه کن خیلی به این حرفا بها نده فقط اینو با خودت تکرار کن روزای قشنگتری هم تو راهه 

دعای مادرا گیرا هستش انشاالله نفسشون حق باشه و زنده و سلامت باشن🙏😍😍

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
اره تا حالا کلا ۵ بار بارداری داشتم که ۳ تاش خارج رحمی بود و دوتاش سقط. تو بیمارستان وقتی میپرسیدن ...

عزیز من هم بار روحیش سخته هم جسمی خدا یاورت باشه🫂

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
چی بخورم حالا😅؟

کله پاچه خوبه بعد اگه تیروئید نداری آب و با نشاسته قاطی کن بخور 

بعد انتقال هم رسیدی خونه باز دو روز کله پاچه بخور خوبه 

سلام فاطمه جان خوبی عزیزم .من بغیر از هیدورکورتیزول تقریبا تو دورهای مختلف عفونت داروها رو مصرف کردم ...

سلام قشنگ من خوبی عزیزم صبح قشنگت بخیر فعلا استفاده میکنم توکل بخدا الان هم پودر و قاطی کردم نشستم تو آب 🥴🥴🥴😂

سلام عزیز دلم مبارکت باشه. ببین منم اینجوری بودم. تو بیمارستانم با شیاف و شربت و ... شکمم کار نکرد ...

ممنونم بهار جان❤من روی شکمم جای ترکها خیلی میخاااااره ،میخارونم مثل دونه میشه ملتهب میشه دکتر گفت کهیر بارداریه