2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046740 بازدید | 684544 پست
خدا رو شکر عزیزم ان شاالله روز ازمایش جواب مثبت با بتای عالی میگیری 😍

سلام دو روز نیومدم سایت

عبدالواحد مثبت شدین ان شالله ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام دوستان کیسه آبم پاره شد دارم میرم بیمارستان برام دعا کنید به یاده همتون هستم

الهه جان قدم نو رسیده مبارک باشه 😍🤍

انشالله زین پس دلت شاد و لبت خندون باشه ♥️

برای سلامتی شما و دخملی ایت الکرسی میخونم انشالله زایمان راحتی داشته باشی 🧿

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدات شم ممنونم از همدردیت 😘 ولش کن خلایق هرچه لایق.با غرور واستوار پیش برو بخدا دلم روشنه که بهتر ...

دقیقا همینه که میگی لیاقت نداره باورت نمیشه من حتی پاشم قبل عید بوسیدم گفتم من فقط عاشق توام و بچه برام مهم نیست لایق عشق و محبت و زیبایی و گذشت من نیست. 

من تمام تلاشمو کردم دقیقا داره نزدیک یه  سال میشه جنگیدم اما ندید منو. واقعا زوری نمیشه خیلییییییییییی برام سخته اما مجبورم تحمل کنم این داغ سنگین رو 

فدای دل مهربونت ❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم نمیدونم چند سالته و شاغلی یا خاندار همیشه قوی باش 🤍 من چون یه تایمی داشتم جدا میشدم حدود یک ...

فاطمه جانم انشالله با آقا سعید سالیان سال با فرزندان سالم و صالح در کنار هم خوشبخت باشید. 

من ۳۴ سالمه و شاغلم اما درآمدم فعلا کمه اما درست میگی بدونه هیچی ول نمیکنم برم ۱۲ سال از عمرم رو به پاش گذاشتم و اینکه ما با هم دوست بودیم عاشق هم بودیم و به سختی خانواده من راضی شدن خیلی براش سختی کشیدم اما قدرم دونسته نشد دیگه نمیتونم آیندمو خراب کنم چون من باید تنها زندگی کنم باید به فکر یه سقف بالا سرم باشم حالا قراره بده یه چیزایی. برام خیلیییی ویژه دعا کن که داغ سنگینی روی دلمه

❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
دقیقا همینه که میگی لیاقت نداره باورت نمیشه من حتی پاشم قبل عید بوسیدم گفتم من فقط عاشق توام و بچه ب ...

خدا برات جبران کنه سارا جونم

ان شا الله بهترین اتفاق ها در انتظارت باشه که همه این تلخی ها رو بشوره ببره

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام دوستان کیسه آبم پاره شد دارم میرم بیمارستان برام دعا کنید به یاده همتون هستم

سلام الهه جان

عریییزم. به سلامتی. قدمش مبااارک🥰

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه

من تازه اومدم نی نی سایت زیاد سر در نمیارم 

سرچ کردم این صفحه اومد 

یه سوال دارم 

راستش من ۱۳ روز دیگه میرم انشالله برای انتقال راستش می‌خوام بدونم چه نشاسته ای باید بگیرم و از کی شروع کنم به خوردن 

سلام دیروز پانکچر شدم ولی هنوز درد دارم شش تا تخمک بیشتر نداشتم اما میگم شاید اب اورده شکمم که اینقد ...

درد طبيعيه مثل درد پريود

رژيمتو رعايت كن

چيزاى شور مثه دوغ و سفيده تخم مرغ بخور

فوليكول كه خيلى زياد نداشتى هايپر بشى

نگران نباش

سلام عزیز دلم. چی بگم خواهر 😭

سلام ساراي عزيز، خداوند به زندگيت ارامش بده، شما براي زندگيت كم نزاشتي ، كه غصه بخوريد ، همسرتون كم اوردن، خدا كمكتون كنه ، همسر هايي مثل شما كم گير مياد، كاشكي قدرتون ميدونست، من اشنا هامون ميشناسم كه بعد ١٥ سال زندگي مشترك گفتن بچه نميخوايم و بچشون ٢ سالشه الان، و اصلا شبيه شون نيست، من كه تو اين راه هستم احتمال ميدم كه اهدائي باشه، حرفم اينه اگه ادم بخواد زندگي كنه، راه واسه بچه دار شدن هست.