2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046738 بازدید | 684543 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگم تو تاپیکت درباره مثبت شدن درمورد خوراکی چیزی نگفتی ؟مثلا گرمی جات یا نشاسته و اناناس و ....اینا ...

ببين گلم من سالها مركز مام رفتم

با بهترين دكترها ويزيت شدم اونجا

همشون گفتن تغذيه هييييچ نقشى تو مثبت شدن نداره و يك باوره غلطه كه مثلا نشاسته باعث لانه گزينيه جنين ميشه

حتى بعد انتقال موقع ترخيص هم تو كاغذ مراقبت هاى بعد انتقالمونم نوشته بودن اينو

فقط گفتن سبزيجات و ميوه جات تازه و مايعات بنوشيد غذاهاى خام و نيم پز و كبابى هم نخوريد همين

خرما هم قند حساب میشه یعنی نخورم؟

بله خرما هم قند داره

ولى من براى تنظيم فشار و انرژيم گاهى خرما و شيره مصرف ميكردم

بيشتر سعى كن قند و شكر و بستنى و شيرينى و باقلوا و اينجور چيزا مصرف نكنى

خدا نکنه عزیزم شرایط تو سختتر بوده؛ ان شاالله  زود زود بارداری سالم نصیبت بشه جبران این سختی ه ...

عزیزم واقعا متاسفم که منفی شدی،امیدوارم خیلی زود انرژی ادامه دادن درمان رو بدست بیاری،

گلم تو قرص پردنیزولون هم داشتی؟

بعد انتقال فقط یه بار امپول پروژسترون داشتی؟

خود رستمی برات انتقال داد؟

پیش شاکریان رفتی؟به منم دارو داده..فردا برای بار سوم پانکچر میشم دعام کن

عزیزم خوبی؟ پانکچر شدی  به سلامتی؟ 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

سلام بانو بله عزیز ۶تاتخمک داشتم ولی خیییلی درد دارم

خوبه عزیزم دردت تا حدی طبیعیه یه مسکن ساده بخور. هایپر نشدی؟ گفتن کی بری برای انتقال؟ ان شاالله ۶تا جنین بلاست عالی بشن برات‌

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

عزیزم چقد ناراحت شدم شما ضخامتت آخرش به چند رسید انتقال دادی؟روز چندم انتقال دادی من این ماه ضخامت ...

منم امروز سونو شدم گفت ضخامتم 7 ولی تری لاین نیست 

حالا دوباره پنجشنبه باید سونو بشم ببینم چی میشه

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

بچه ها

عیدتون مبارککککک ،ان شاالله همه حاجت روا شین و تا سال دیگه هفده ربیع همه مامان شده باشین

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
ای وای حال دلتو میفهمم منم امروز حالم خوب نیست پیام شما رو که دیدم بغضم ترکید دکتر گفت با اینکه ...

منم شما رو کامل درک میکنم . برات صلوات فرستادم حال خوب بشه 

دقیقا منم مثل شما هستم از شوهرم خجالت می کشم اون هم خیلی بچه میخواد 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
عزیزم چقد ناراحت شدم شما ضخامتت آخرش به چند رسید انتقال دادی؟روز چندم انتقال دادی من این ماه ضخامت ...

۱۳ پریودی ۷/۳ بود دو روز بعدش ، دو بار به فاصله یک روز پی آر پی کردم دیگه سونو نشدم تا روز انتقال .روز انتقال سونو که میکرد جنین رو بزاره بهشون گفتم ضخامتم چنده جوابم میداد خوبه ، با خودم می گفتم روی تخت انتقال خوابیدم نمیتونی بگی بَده ؛ خلاصه نفهمیدم با ضخامت چند انتقال دادند.

روز ۲۰ پریودی انتقال دادند

خوب کاری میکنند با ضخامت  بد انتقال نمیدند ؛ جنین هات حیفند

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍