2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
سلام الان هفته نهم هستم  بله هفته پیش رفتم قلبش هم تشکیل شده بود

خدا را شکر انشاالله به سلامت به دنیا بیاد منم هفته سوم انتقالم است یعنی ۲۰ شهریور انتقال دادم هفته بعد اگر برم سونو قلبش معلوم میشه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم اصلا براش اهمیت نداشت انگار.جواب ازمایشمم دید گفت هیچی نیس

پسمیخاد الکی بری پول ویزیت بدی   ولی برو حالا ببین چیمیگه

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

بچهها قبل انتقال جنین چه مکملایی میخورن اوابوست میشه خورد یا فرتیل اید.؟  جای اینوفولیک من اینوفولیک میخورم خفه میشم انگار  فک میکردم تلقین میکنم ولی نیست انگار  

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
عزیزم برات دعای نادعلی خوندم انشاالله که امام علی شفاعتت رو بکنه عزیزم و حاجت روا بشی

ممنون دوست عزیز انشالله حاجت شما روا باشید خیلی ممنونم

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
سلام عزیزم مرکز به من گفت مثبت شدی دوهفته بعد بیا داروها رو هم به همون روال ادامه بده

سلام عزیزم بعد دو هفته که رفتین قلبش معلوم شد ؟منم الان هفته سوم انتقالم است دکترم گفت بیا ولی من نرفتم چون دفعه قبل زود رفتم و تا هفته هشتم قلب جنینم معلوم نشد و سقط شد اینبار گفتم دیر برم 

عزیزم آزمایش ایمنیت مشکل داشت ؟مدبوط به همون پسوریازیس یعنی؟من ازمایش دادم دوتا ایتم آی جی جی و آی ج ...

نه عزیزم پسو یک بیماری خود ایمنی هست من ازین نوع بیماریا ندارم مشکل مربوط به بالا بودن ایمنی بدن هست که جنین رو پس میزنه باید با دارو سیستم ایمنی رو سرکوب کرد 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

نسا جون کدوم شهری.  همون پردینوزول و سزم ای وی جی، یااینتر لاپید میدن.   پدینوزول اول زیاد ...

عزیزم من اصفهان هستم و دکترم الهام نقشینه هستن ایشونم کلا اعتقادی به آزمایشات ایمنی ندارن...حداقل تا ۳ بار انتقال منفی نشه نیازی نمی بینن. من بار اول مثبت شدم ولی متاسفانه با افت بتا بارداریم از دست رفت تو هفته ششم. این آزمایشاتو خودم دادم و باید در کنار پزشک زنان تحت نظر ایمونولوژیست هم باشم که دیگه بدن جنین رو پس نزنه. ممنونم از توضیحاتت.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

عزیزم من اصفهان هستم و دکترم الهام نقشینه هستن ایشونم کلا اعتقادی به آزمایشات ایمنی ندارن...حداقل تا ...

دکتر شرکت اونجا میگن خوبه برا ایمنی.  افتبتا یعنی افتادی رو خونریزی یه هو؟ 

عزیزم من اصفهان هستم و دکترم الهام نقشینه هستن ایشونم کلا اعتقادی به آزمایشات ایمنی ندارن...حداقل تا ...

پیش شاکریان رفتی؟به منم دارو داده..فردا برای بار سوم پانکچر میشم دعام کن

دکتر شرکت اونجا میگن خوبه برا ایمنی.  افتبتا یعنی افتادی رو خونریزی یه هو؟

از اولی که مثبت شدم لکه بینی  داشتم چند روز به سونوی قلب مونده بود که علائم پریود بیشتر شد یه درد عجیبی توی رحم و شکمم پیچید همونجا فهمیدم یه اتفاقی افتاده 😔

بله دکتر شرکت هم تعریفشون رو شنیدم دکتر من بهزاد شاکریان هستن وقتی رفته بودم برای ویزیت کلی خانم باردار تحت نظرش بودن. 

پیش شاکریان رفتی؟به منم دارو داده..فردا برای بار سوم پانکچر میشم دعام کن

بله عزیزم پیش ایشون رفتم‌.چه داروهایی بهت دادن؟

ایشالا عملت با موفقیت پیش میره دکترت کی هست؟