2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046382 بازدید | 684510 پست
سلام عزیزم هنوز برام تجویز نکردن ولی من دیدم ای وی افی ها زودتر براشون تجویز میشه

اهان دکتر من چیزی نگفته شایدم بعد 6 ماه بدن ولی بیشتر به کسایی که مشکل سرویکس دارن زودتر میدن ای وی اف چون اگه بارداری مشکلی نباشه زیاد حساسیت نمیدن البته نظر دکترا متفاوته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا اینقد دیر ؟بار اولت هست ؟روزی چنتا استرادیول داری ؟ من با سه تا چهارتا نا روز 12ضخامتم خیلی بال ...

بار اولم هست چون دکترم مسافرت هست اون موقع انداخته، البته به منم ال دی داده ولی ماه های پیش روز ۱۲هم ضخامتم ۸ بوده برای همین نگرانم، روزی ۴ تا استرادیول دارم

سلام ،خانوما من دارم استرادیول می خورم اول خیلی عصبی شدم ک همش دلم می خواد گریه کنم.و اینکه یه وقتهایی احساس پریودی،سنگینی زیر دل و کمردرد می کنم،می خواستم ببینم کسی اینطوری بوده?طبیعی هست یا نه،؟

سلام رادیس قشنگم ممنونم فدات شم آره درش میارم عزیزم خودت چکار کردی ؟

سلام عزیزم .ان شاالله همه چیز خیلی خوب پیش بره براتون .من هنوز نتونستم برم برای انتقال همش به تعویق میافته 😔😔 و اعصابم بهم ریخته حالا نمیدونم کی بشه بتونم برم برای انتقال 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
مرسی عزیزم چقدر حالمو خوب کردی امروز تولدمه خیلی دلم گرفته از صبح به هر بهونه ای دارم گریه میکنم دو ...

تولدت مباااارک عزیز دلم😍 انشالله به ارزو های قشنگت برسی قشنگم♥️

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام عزیزم .ان شاالله همه چیز خیلی خوب پیش بره براتون .من هنوز نتونستم برم برای انتقال همش به تعویق ...

انشالله عزیزم

الهی به زودی و بهترین شرایط برات جور بشه ی انتقال موفق و با برکت داشته باشی