2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046377 بازدید | 684510 پست
من پیشه نقشینه میرم‌ عزیزم انشالله دفعه بعدی حتما حتما مثبت میشه  دفعه چندم انتقال دادی  ...

سلام منم حالا بعد سه بار منفی شدن فرستادن ایمنی مشخص شده مشکل داره ایمنی حالا افتادم تو سیکل چهارم.دارو داده ان شالله نتیجه بگیرم این بار..اگر خیلی اصرار داری بری ایمنی خودت برو ....مریض های نقشینه رو میفرستن پیش دکتر شاکریان 

ناراحت چرا عزیزم هیچوقت نگو اگه نشه چیکار کنم نزار فکرای منفی بیاد تو ذهنت با انرژی مثبت برو به است ...

آره من از اولشم به خدا توکل کردم الانم بااینکه بار آخری هست که انتقال میدم اما به حکمت خدا ایمان دارم اگر شد که خدارو شکر اگرم نشد که حتمن حکمتش بوده و بازم شکر

۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من پیشه نقشینه میرم‌ عزیزم انشالله دفعه بعدی حتما حتما مثبت میشه  دفعه چندم انتقال دادی  ...

ممنونم گلم انشالله دفعه بعد جفتمون مثبت شیم میتونی الانم ازمایش ایمنی رو بدی اشکال نداره من دفعه دومم بود 

سلام عزیزم مثله انوکساش شرایط زدنش برایه کبود نشدن من سره سوزن بزرگ مینداختم میکشیدم توش بعدسر انسول ...

سلام منم تجربه خودم رو بگم اینکه وقتی جاشو ی کوچولو هم ک شده ماساژ میدادم کبود میشد ولی وقتی ماساژ نمیدادم اصلا کبود نمیشد

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
عزیزم برات دعای نادعلی خوندم انشاالله که حاجت روا بشی و با همین انتقال یه بارداری راحتی رو تجربه کنی

قربون دل مهربونت بشم

خدا انشاا.. ب خودت و عزیزات تن سالم ب زندگیت خیر و برکت بده

بیبی بزن عزیزم ♥️ انشالله خوش خبری

نشد😁

میخاستم برم آزمایش دیروز بعد از سه روز ......

وقتی خدا نمیخاد نمیشه

حالا من بکشم خودمم

برم به اسباب کشی برسم

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

بچهها ای یو ای هم مثل ایوی اف زیاد دارو داره؟  با دارو چی با لترزول تنهامیشه اقدام کرد؟ پودر اینوفولیک سه بسته دارم بخورم؟ذخیره رو کم نمیکنه چون ذخیرم زیر یکه   

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
اره عزیزم خودم هم تا ۵شنبه نمیتونم تحمل کنم میترسم درد طبیعی شروع بشه، بهشون گفتم من همون شنبه میخوا ...

سلام دوستم انشااله به سلامتی فارغ بشین و نی نی کوچولوتون رو به سلامتی در آغوش بگیرین

اون لحظه شیرین و به یاد موندنی گوارای وجودتون پیشاپیش

قابل باشم حتما  منم جمعه سزارین دارم شما هم برای من دعا کن

سلام دوستم انشااله شمام به سلامتی فارغ بشین 

ما اینجا دعاگوی شماها هستیم انشااله نی نی کوچولو رو به سلامتی در آعوش بگیرین

پیشاپیش دل و چشمتون روشن به دیدن نی نی

بچهها ای یو ای هم مثل ایوی اف زیاد دارو داره؟  با دارو چی با لترزول تنهامیشه اقدام کرد؟ پودر ای ...

اون دفعه من مرکز مام بودم دکتر به یه خانم گفت چون ذخیرت پایینه اقدام طبیعی با لتروزول بهتر از ای وی اف هست واست 

چون ذخیرت پایینه هیچ دارویی رو بدون نظر پزشک نخور که تخمک از دست بدی حتما با پزشک جلو برو و اقدام کن

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود