2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046384 بازدید | 684510 پست
بیمارستان آبان بودم

برید ازشون بپرسین ک میخوام جنینامو ببرم و اینکه ازشون خواهش کنین حتما میدن مشکلی ک نداره

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
والله شرمنده دلیلشو هیچ وقت نفهمیدن چرا نصف یا کاملو میدن چون من هر بار متفاوت بوده برام

برا شما چجور بوده هر بار ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والله شرمنده دلیلشو هیچ وقت نفهمیدن چرا نصف یا کاملو میدن چون من هر بار متفاوت بوده برام

کلا این هاش سی جی تو انتقال چ کمکی میکنه ؟

ی سوال دیگه تو انتفال حتما باید رحم سه خطه باشه ؟

از چندم پریود رحم سه خطه میشه اینو میدونم ک از تخمک گذاری میشه سه خطه بودش ولی تا چندم پری سه خطه باشه نمیدونم 

تو انتقال باید حتما رحم سه خطه باشه ؟

ی سوال دیگه تو انتفال حتما باید رحم سه خطه باشه ؟ از چندم پریود رحم سه خطه میشه اینو میدونم ک از تخ ...

رحم سه خطی رو شنیدم میگن خوبه سه خطی باشه ولی قطعیتشو نمیدونم 

به لانه گزینی جنین میگن کمک میکنه این امپول 

من یه بار نصف زدم دوسری یه بار کامل زدم یه بار سوم و پنجم انتقال یه بار سومو ششم تو ۴تا انتقالمم داشتم این اخریم میدونم دارم یه بار مثبت شدم که نموند

رحم سه خطی رو شنیدم میگن خوبه سه خطی باشه ولی قطعیتشو نمیدونم  به لانه گزینی جنین میگن کمک میک ...

موقعی ک کامل زدی بعد از انتقال هر سه روز یکبار کامل زدی یعنی پنج عدد هاش سی جی بعد انتقال کامل زدی ؟

تو همه ی انتقالات هم استرادیول داشتی ؟

کسی میدونه افت بتا چه علائمی داره؟!میتونه بدون علامت باشه؟!

من فردا باید برم سونو.امروز یه بیبی چک زدم خطش کمرنگ افتاد

دو سه روز پیشا حتی از خط c هم پررنگتر بود.ولی الان از هاله یکم پررنگ تر بود

واقعا میترسم

موقعی ک کامل زدی بعد از انتقال هر سه روز یکبار کامل زدی یعنی پنج عدد هاش سی جی بعد انتقال کامل زدی ؟ ...

تو همه ی انتقالام استرادیول داشتم من وقتی کامل زدم دوبار بعد انتقال یکی روز سوم انتقال یکی روز ۵ یا ۶ میزدم اصلا ۵بار بعد انتقال نزدم کلا دوبار میزدم

بچه ها من اونبار منفی شدم دلیلش هم میدونم عفونت وحشتناکی بود که داشتمپریود که شدم از سوزش و احساس ادرار کاذب داشتم میمردم رفتم بهم امپول انتی بیوتیک و قرص داد دکتر عمومی بود قرار شد بغد مصرف دوباره ازمایش بدم ببینه عفونت مونده یانه؟؟ الان برای عفونت پزشک زنان عم برم؟؟

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای