2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046382 بازدید | 684510 پست
خودم که شوک شدم آخه دکترم خیلی امیدوار بود جنین دارم 6 تا اما میخوام دکترم و عوض کنم و میترسم که ج ...

از تینا جون خبری نداری ؟ اونم فک کنم با شما بودش

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان شما کمردرد هم دارید ؟واقعا راه درمانش چیه خیلی داغونم نه میتونم بخوابم نه بشینم😓

سلام عزیزم منم دارم ولی الان یکم کمتر شده من وقتی به پهلو بخوابم پاهامو یکم باز کنم دردش اروم میشه ولی بعضی روزا شدید بعضی روزا کمتره

اونم منفی شد متاسفانه

خیلی ناراحت شدم اونم گفتش ک دکترم گفته برو تز نظر من مثبتی .

تو کدوم صفحه گفته ک منفی شده ؟

خدایا چرا این همه منفی

حتما ی خیریتی داره

دلم براتون روشنه

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
خیلی ناراحت شدم اونم گفتش ک دکترم گفته برو تز نظر من مثبتی . تو کدوم صفحه گفته ک منفی شده ؟ خدایا ...

تو یه تاپیک دیگه با هم بودیم اونجا گفت منفی شده

نمیدونم واقعا 

من که کلا قاطی کردم

آخه یادمه روز پانکچر توی اون برگه ای که امضا کردیم نوشته بودن جنین هارو نمیدن حالا نگرانم

چ مرکزی هستی ؟

سلام عزيزم، وقتی که جنین تعیین جنسیت میکنن هچینگ هم میشه یا هچینگ جنین ربطی به این چیزا نداره ؟ و ا ...

هزینه رو نمیدونم شرمنده یه بار دکترم گفت ولی لایه رو برش میدن برایه تعیین خودش هیجینگ میشه دیگه نمیدونم راست گفته یا نه

اگر سه شنبه باشه شک نکن عزیزم مثبتی اگرم خواستی برو ازمایش بده 

پروانه جون اینکه ب بعضیا هاش سی جی بهد از انتقال میدن پنج عدد و میگن روز انتقال و بعدش هر سه روز نصفش تزریق بشه بهتره یا اینکه ب بعضیام میگن کلش تزریق بشه

پروانه جون اینکه ب بعضیا هاش سی جی بهد از انتقال میدن پنج عدد و میگن روز انتقال و بعدش هر سه روز نصف ...

والله شرمنده دلیلشو هیچ وقت نفهمیدن چرا نصف یا کاملو میدن چون من هر بار متفاوت بوده برام