2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046587 بازدید | 684530 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خوبی آیدا جان چه خبرا چیکارا کردی

سلام عزیزم.ممنون.هیچی خواستم وارد سیکل بشم نمیدونم این کیست چی بود این وسط کارخرابی کرد افتاد ماه بعد.انقدم بدم میاد هردفعه باید سونو بشم عذاب میکشم کی بشه از دست سونو ها راحت بشم

سلام خانوما.من یازده شهریور انتقال دادم.از روز هفت بیبی چکام مثبت شد.روز ده آزمایش دادم بتام ۵۴ بود.روز پانزده بتام ۶۰۲ شده بود.دکترم گفت ۴۸ ساعت بعد تکرار کنم.دیروز که می‌شد روز هیفده آزمایشم ۷۸۲۶ شد!به مامای مرکز زنگ زدم گفتم چرا انقد زیاد رفته بالا گفت موردی نداره .گفتم شهر خودم برم سونو گفت نه .اونا که انجام ندادن ما انجام دادیم.۴ مهر بیا اینجا.نظرتون چیه؟!برم یا نرم؟!میترسم دو یا سه قلو باشه .یا مولار و خارج رحمی.شماهایی که ای وی اف کردین کی رفتین سونو؟!اگه الان برم سونو باز ۴ مهر هم برم موردی داره؟!سونو واژینال خطرناکه؟!

عزیزم حتما آزمایش بده زود بود راست گفتن بدن ها واکنششون متفاوته ممکنه کسی پر علائم باشه یکی اصلاعلائ ...

وای خدا کنه 

مرسیییی عزیزم لطف کردی پاسخ دادید 

حتما فردا صبح میرم آز میدم 

خیلی برام دعا کنید

سلام دوست من حتی تو انتقالم لکه بینی داشتم الانم ۳ماهشه هنوزم داره دکتر گفته خونریزی پشت حفت داره و ...

ممنون عزیزم 

جدا کن خیلی نا امید شدم خیلی گریه کردم 

دفعه اولم بود خیلی تو روحیم تاثیر گذاشته 

انشالله که مثبت باشه دعا کنید 

اخه هیچ علائمی هم ندارم نه سینه درد نه تهوع هیچی 

ممنون عزیزم  جدا کن خیلی نا امید شدم خیلی گریه کردم  دفعه اولم بود خیلی تو روحیم تاثیر گ ...

انشالله هم تو مثبت باشی هم من منم روز ۱۱انتقالمه🥹نگران نباش من قبلا یه بار انتقال دادم علامت نداشتم جز گاهی دلم تیر میکشید مثبتم شدم اما متاسفانه سقط ش. الان برا بار دوم انتقال دادم منم مثل تو اگه منفی شم خیلی حالم خراب میشه🥺🥺اما انشالله ک مثبتیم منم علائمی ندارم 

انشالله هم تو مثبت باشی هم من منم روز ۱۱انتقالمه🥹نگران نباش من قبلا یه بار انتقال دادم علامت نداشتم ...

مرسی عزیزم 

اخه من خونریزی دارم  

الانم بی بی چک زدم منفی بود 

نمی‌دونم فردا میرم آزمایشم میدم 

ولی واقعا امیدی ندارم 😔

اخی عزیزم ، انشالله که تو حتما حتما مثبت هستی  از صمیم قلبم آرزو میکنم که مثبت باشی و بیای خوشحالمون کنی 🌺

انشالله هم تو مثبت باشی هم من منم روز ۱۱انتقالمه🥹نگران نباش من قبلا یه بار انتقال دادم علامت نداشتم ...

ااا بسلامتی انتقال دادی 

انشاالله مثبت بشی عزیزم 

چندتا انتقال دادی ؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
مرسی عزیزم  اخه من خونریزی دارم   الانم بی بی چک زدم منفی بود  نمی‌دونم فردا میرم ...

گلم منم روز ۹بی بی چک زدم منفی بود امیدوارم خدا برا جفتمون معجزه کنه مثبت شیم الانم میخام باز بی بی چک بزنم میترسم باز 😔

ااا بسلامتی انتقال دادی  انشاالله مثبت بشی عزیزم  چندتا انتقال دادی ؟؟

سلامت باشی اره گلم دوتا جنین ۴روزه انتقال دادم اما روز ۹بی بی زدم منفی بود امروز روز ۱۱هستم راستش خیلی نا امیدم