2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
بله عزیزم میشه....  حتی ممکنه دو تا چهارتام بشه....  البته اگه سابقه دو قلوی همسان داشته ...

سلام آنا جان خوبی عزیزم 

صبحت بخیر

آنا جان من عمل لاپارای صفرا کردم یکماه شد حدودا درد کتف و همچنان دارم طبیعیه بنظرت و اینکه یکماه بعد میتونم داروهای انتقال یا تقویتی و شروع کنم دکتر که گفته دو هفته بعد میتونی اما کسی تجربه داشته یادته که مثل من باشه کی اقدام کرده؟؟

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام جونم تو خوبی عزیزم انشاالله خدا هم بهترین هارو برات کنار گذاشته الان که تموم تن و بدنم میلرزه ...

ممنون عزیزم😘❤️

وای چقدر بد واقعا که خدا رحم کرده کسی تو نبوده

عزیزم اول صبحی یه صدقه چیزی بده 

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاالله بتای تپل مپل عزیز دلم شکر خدا شکر خدا شکر خدا منم کتف دردم هنوز هست و یکم اذیت میکنه گفتن ...

ببین برای کتف دردت مایعات بخور و یکم پیاده روی داشته باش خیلی خوبه 

منم لایرا کرده بودم مایعات میخوردم و راه میرفتم تو خونه تا اثر گازه زودتر بره 

شکر خدا عزیز دلم خوبین خدای من از طرف من لپ فندوق خاله رو ببوس  منم بد نیستم فقط نصف شب بد ترس ...

برای ترس عرق خوبه اگر تو خونه داری عرق بخور که چه بهتر یا آب خیلی خوبه

ممنون عزیزم😘❤️ وای چقدر بد واقعا که خدا رحم کرده کسی تو نبوده عزیزم اول صبحی یه صدقه چیزی بده&nbs ...

آره حتما نمی‌دونم از ترس کل بدنم بی‌حس شد همه دویدن تو راه پله ها خدای زلزله ترکیه یادم اومد چقد ترسناکه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ببین برای کتف دردت مایعات بخور و یکم پیاده روی داشته باش خیلی خوبه  منم لایرا کرده بودم مایعات ...

حتما ممنون جونم که گفتی 

برای ترس عرق خوبه اگر تو خونه داری عرق بخور که چه بهتر یا آب خیلی خوبه

عرق چی بخورم عزیزم 

نمک قورت دادم پشت بندش آب خوردم 

آره حتما نمی‌دونم از ترس کل بدنم بی‌حس شد همه دویدن تو راه پله ها خدای زلزله ترکیه یادم اومد چقد ترس ...

آره والله اینم خواب باشی خیلی بده 

آره والله اینم خواب باشی خیلی بده 

آره میشناسم خودمو دیگه تا یکی دوشب من خواب ندارم از ترس مثل جغد بیدار میمونم

خواهش میکنم عزیزم انشاءالله هرچه زودتر خوب بشی❤️😘

🙏🫂

سلام دوستان 

من امروز روز ۱۳ انتقالم از روز ۷ خونریزی و لک بینی داشتم 

روز 10رفتم تست بتا دادم که ۳ بود  و منفی ،زنگ زدم بیمارستان گفتن اشتباه کردی رفتی روز ۱۰ انتقال تست دادی و ادامه بده داروهاتو روز ۱۴ برو آز بده 

من که دیگه رعایت نکردم گفتم قطعا منفیه 

لکه بینی قهوه ای داشتم ، قرمز همراه با لخته کوچیک خون بوده ، دستمال هم که میکنم مثل آب خون هست 

نمی‌دونم فردا برم آز بدم ؟

بوده کسی با این شرایط یهو مثبت بشه ؟

سلام دوستان  من امروز روز ۱۳ انتقالم از روز ۷ خونریزی و لک بینی داشتم  روز 10رفتم تست بت ...

عزیزم حتما آزمایش بده زود بود راست گفتن بدن ها واکنششون متفاوته ممکنه کسی پر علائم باشه یکی اصلاعلائم نداشته باشه یکی هم مثل شما با لک و خونریزی باشه

سلام دوستان  من امروز روز ۱۳ انتقالم از روز ۷ خونریزی و لک بینی داشتم  روز 10رفتم تست بت ...

سلام دوست من حتی تو انتقالم لکه بینی داشتم الانم ۳ماهشه هنوزم داره دکتر گفته خونریزی پشت حفت داره و هماتوم انشالله ک شما هم مثبت باشی 🙏