2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
بچه ها الان یه هفته هست از موعدم گذشته ماه قبل پانکچر شدم کسی بوده دومین پریودی بعد از پانکچر عقب بن ...

سلام دوستم

بله نگران نباش اکثرا پریودهای بعد از پانکچر با تاخیره و نامنظم میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قبلش ی جای معتبر تزمایش دی اف ای بده بعدم مکمل خارجی استفاده کن ورزش برو و رحمت گرم کن .وقتی یبا ر ...

ممنونم ک وقت گذاشتی عزیزم. تقریبا همه شونو انجام دادم. ولی معلوم نیس چیه که نمیمونه. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها الان یه هفته هست از موعدم گذشته ماه قبل پانکچر شدم کسی بوده دومین پریودی بعد از پانکچر عقب بن ...

اره عزیزم منم پریود دوم عقب انداختم. خواستی برا احتیاط ی بی بی چک بزن. ولی تا جایی ک میدونم طبیعیه عقب انداختن پریود دوم. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فردایی جان جا داره منم تو چله شرکت کنم

چشم عزیزم ♥️

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

دوست خوش‌قلبم     الهی به همه‌ی آرزوهای قشنگت برسی...  و به اسم عظیم و اعظمش "آمین ...

زنده باشی عزیز دلم همچنین 🫶🙂

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

زنده باشی عزیز دلم همچنین 🫶🙂

سلام فاطمه خوبی جونم سلامتی مادر چطوره خوبه احوالش

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
نه تو ۸سلولیم تعیین میکنن یعنی از سه روز به بالا

سلام پروانه خوبی قشنگم چه خبرا رفتی انتقال انشاالله 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ممنون گلم.باشه عزیزم.فک نمیکردم انقد نه بیاد تو کارم

سلام عزیزم خوبی آیدا جان چه خبرا چیکارا کردی

درکت میکنم سقط واقعا از نظر روحی و جسمی آدم رو نابود میکنه. ان شااله که به زودی و سلامتی باردار بشی ...

سلام عزیزم خوبی دختر گلت خوبه چه خبرا 

الهی امین ممنون عزیزم 😍😘 به خوشی زایمان کنی 😘

سلام قشنگم خوبی جونم انتقال دادی بسلامتی انشاالله بتای تپل مپل

ممنون عزیزم که گفتی❤️

سلام عزیزم خوبی جونم چه خبرا

فاطمه جون اگر دکترت روی سقط ها دقت خاصی نداره دکترت رو عوض کن میدونم سخته برات قبلا هم گفتی ولی اگر ...

سلام مهتاب خوبی قشنگم انشاالله بهتر شدین

فسقلی خوبه از طرف من روی ماهشو ببوس