2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046555 بازدید | 684527 پست

خانما میشه دعا کنید برای یکی از دوستای من طفلکی دوهفته پیش انتقال جنین داده آخرین بسته جنینشم هس فردا میخواد ازمایش بده اگر منفی بشه طلاقش بدن سر بچه .هرجوری که میتونید دعاش کنید طفلکی تو این چهارده روز آوردنش خونه مادرش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم الهی چقد سخت منم دو تا جنینم از فریز در نیومد . البته برا من بلاست نکردن سه روزه فریز بو ...

الان از دکتر اومدم گفت ب اسپرم ربط نداره علتش کیفیت پایین تخمک ولی من فکر میکنم از بالا بودن دی اف ای هم باشه 

الان از دکتر اومدم گفت ب اسپرم ربط نداره علتش کیفیت پایین تخمک ولی من فکر میکنم از بالا بودن دی اف ا ...

نمیدونم والا چی بگم. 

برا من اون موقع، پانکچر اولم بود ۵ تا جنین تشکیل شده بود و همشون فریز شدن. بار اول انتقالم هیچ مشکلی نداشت و هر سه از فریز در اومدن ولی بار دوم نه. نمیدونم اگه از تخمک بوده باشه اولیا چرا چیزی شون نشد. کاش انقد هزینه های بررسی سلامت جنین بالا نبود ادم اول بررسی می کرد بعد انتقال میداد. 

البته همسرم دی اف ای نرمال بود ولی بازم....

الهی خییییلی زود خدا یه بارداری راحت و بی دردسر روزی مون کنه 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خانما میشه دعا کنید برای یکی از دوستای من طفلکی دوهفته پیش انتقال جنین داده آخرین بسته جنینشم هس فرد ...

عزیزم اسم مستعارشون رو بگید من داخل لیست چله ی حدیث کساء بنویسمشون و به نیابت ازشونو حاجتروایی شون بخونم

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

لطف کردی عزیز دلم ان شاالله پایان چله ات پایان مشکلات  و شروع خوشی هات باشه 😘😘😘😘😘

😘🤍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

نه روزی یکی میخورم هوراجان.ادامه بدم؟من ال دی میخورم کلا پریودیم از امروز روز ۴ قطع شده عجیبه برام.ن ...

به نظرم ادامه بده مشکل از اوابوست نیست،حتما ال دی رو کامل بخور که بدنت رو به هم نزنی مطمان باش اینبار پریود بشی کیستت رفع شده

ممنون عزيزم، انشالله به مراد دلت برسي🙏🙏❤️❤️

ممنون عزیزم ♥️

فقط یه 3 کنار اسمتون اشتباه گذاشتم 🫢 ولی به نیابت از شما خوانده شد انشالله که بهترین ها برات رقم بخوره 🫶

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شما ازمایشات ایمنی انعقادی انجام دادین؟

نه من انتقال اولم بود که متاسفانه بتام افت کرد و پریود شدم حالا دکترم میخاد قبل از انتقال دوم هیستروسکوپی کنه ولی خودم میخام ازمایش ایمنی انعقادی هم بدم