2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046586 بازدید | 684530 پست
سلام عزیزم خوبی ممنون سلامتیت والله انگار این بار تلسم شده هی عقب میوفته تیروییدم ۴و خورده ای بود دک ...

به ف ال نیک بگیر انشالله که خیره عزیزدلم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
🥺🫂 یه روزی ماهم به ارزومون میرسیم مطمئنم عزیز دلم فعلا کاری جز توکل و صبر نداریم انشالله به زود ...

انشالله مامان میشی و اتفاقی نمیفته این فکرا چیه میکنی الکی استرس این چیزا رو نداشته باش، هر چی خدا برامون چیده باشه همون پیش میاد پس از الان نیاید قصه ی اتفاقای آینده رو خورد ،منم توکلم به خداست و هیچ دست و پای الکی هم نمیزنم دیگه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم برای آقایون هم اوکیه همینو بخورن؟ یا فرق داره؟

بله آقایون هم میتونن بخورن 

من هم خودم می‌خوردم هم همسرم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام عزیزم. ممنونم. شکر خدا داریم با روزگار دست و پنجه نرم می کنیم😅 نه هنوز منتظرم داروهام تموم بشه ...

خیره انشالله ما همه چاره ای جزء جنگیدن نداریم🤪🤪 ولی ماشالله به این همه پشت کارت تو ی مامان قوی میشی واقعا ستودنی هستی بعد از این همه اتفاق هیچ کم نمیاری مطمئنم خدا به زودی جواب این همه یک دندگیتو میده😇😜

نه عزیزم تخمک کشی نمیکنم آبان میرم برای انتقال اون دوتا ولی دکتر فروتن گفت یه سری قرص هست که همیشه ...

عه به من نگفت ولی، احتمالا امید داره به بارداری طبیعیت 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
نه عزیزم تخمک کشی نمیکنم آبان میرم برای انتقال اون دوتا ولی دکتر فروتن گفت یه سری قرص هست که همیشه ...

روفولیک یا اینوفولیک؟ 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

سلام دوستان 

ی سوال دارم اورژانسی

دکترم گفت بخاطر دردم شیاف پروژسترون 400 مصرف کنم. اطلاع دارید خارجی هم داره یا ایرانی تحت لیسانس؟ 

یک داروخانه اینجا زنگ زدم گفتن دارن ایرانی مال شرکت اکتووور و تحت لیسانس هست. خوبه؟ 

الان آندومترین 100 هر هشت ساعت دارم

روفولیک یا اینوفولیک؟ 

هر دو رو داشتم ازین ساشه های اینوفولیک یه مدت میخوردم ولی الان قرص رووفولیک داده ترکیب فولات وB12 هست.

دکتر فروتن کلا میگه فقط خدا باید بخواد یبار برام تعریف میکرد یکی از مریضاش با دوبار پانکچر و یه بار تخمک اهدایی منفی شده ولی بعدش طبیعی باردار شده همیشه میگه فقط امیدوار باشین . اینبار بهش گفتم کیفیت دوتا جنین که دارم خوب نیست گفت باور کن به کیفیت ربط نداره هر جنینی با هر کیفیتی داشتی باید با امید بری برای انتقالش و بقیه مسیر رو بسپری به خدا

توکلمون بخداس ببینیم روزیه ما کی میرسه

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
[QUOTE=309954986]دوستان لطفا راهنمایی میکنین کدوم مدل از قرص کیوتن بهتره برای تقویت تخمک میخوام؟ @طو ...

طوطیا جان اینوفولیک و فمی بست تقریبا ترکیباتشون یکیه به نظرت کدوم بهتره؟

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
سلام دوستان  ی سوال دارم اورژانسی دکترم گفت بخاطر دردم شیاف پروژسترون 400 مصرف کنم. اطل ...

من اکووژست رو شنیدم هست

ولی دکتر من گفت سیکلوژست پیداکنم دیگه آمپول هم نمیخواد بزنم

اگر پیدا کردی بیا بگو

خیره انشالله ما همه چاره ای جزء جنگیدن نداریم🤪🤪 ولی ماشالله به این همه پشت کارت تو ی مامان قوی میش ...

قربونت برم همچنین شمام همین طور دقیقا😅😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دوستان من یه لوله دارم مه بسته است . ذخیره ام هم پایینه . یکبار مبکرو کردم ، فقط یه جنین ‌bc تشکیل ش ...

ذخیرت چنده قبلشتقویتی خوردی سه ماه

به جای فولیک اسید۵ کوالی فول بگیر بهتره

کوالی فول چنده منان.  چند تایی، دوز خاصی داره؟