2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ببخشید اینجوری میگم چون یبوست بودی اولش سفت بعدیا راحت میشی میخوای تنقیه کن که اولش بیاد تا ...

دقیقا همینطوره

ولی بعدیاشم سفته اصن ببخشید نرم نمیشه که راحت شم

تنقیه چه جوری کنم؟خودم؟یا برم دکتر؟

دوستان تورو خدا قبل انتقال تیروییدو جدی بگیرید چند بار چک کنید من رفتم متخصص غدد میگفت اکثر سقطهای ب ...

یکی از مهمترین فاکتوری که همیشه دکترم قبل از انتقال چک میکرد همین بود والبته میگفت ویتامین دی هم خیلی مهمه

من چون مشکل پرولاکتین هم داشتم قبل پانکچرم دوبار قبل و بعد از قرصم آزمایش دادم بعد داروهای پانکچرو شروع کردم

ازونجایی که تیرویید بالا باعث سقط میشه توی آزمایش اولیه بارداری چک میشه

خیلی خوبه که قبل انتقالت متوجه ش شدی❤️

سلام شوره جون خوبي؟ دخترت خوبه؟ من شما رو يادمه همسرتون ازو اسپرم بودن ، خداروشكر نتيجه گرفتين، گريد ...

سلام عزیزم الحمدالله خوبیم. جنین متوسط بلاست انتقال های قبلی داشتم اخری ها ۳ روزه انتقال دادن گفتن ریسک بلاست نمی کنیم. اخرین بار من ۶ ماه هر روز پیاده روی داشتم فرتیل سی م  خوردم رژیم‌سالم‌خوری داشتم و خدا رو شکر خواست خدا هم بود

خدایا شکرت
مرسی عزیزم ، سرکلاژتو کی باز کردن ؟ منظورم اینه کیسه آبت ترکید برای بخیه های سرکلاژت مشکلی پیش نیومد ...

نه عزیزم. سرکلاژ ربطی به کیسه آب نداره.

بعد تولد بچه ها دکتر سرکلاژم رو تو اتاق عمل باز کرد.

من ۱۱ رفتم اتاق عمل، ساعت ۱:۳۰ تو ریکاوری بیدار شدم.

برای عمل بی حسی موضعی کردن، بعد تولد بچه ها دارو بهم تزریق کردن خوابیدم، وقتی بیدار شدم تو ریکاوری بودم.

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
دقیقا همینطوره ولی بعدیاشم سفته اصن ببخشید نرم نمیشه که راحت شم تنقیه چه جوری کنم؟خودم؟یا برم دکتر ...

یه شیاف بذار

یکی ازدوستان گفتن شیاف گلیسیرین از دکتر بمرس اگر ضرر نداره 

بعد غذاهای خشک نخور.سوپ بخور و آب رو هم با دمای شیرآب بخور به هیچ وجه مایعات رو خنک نخور

دوستان تورو خدا قبل انتقال تیروییدو جدی بگیرید چند بار چک کنید من رفتم متخصص غدد میگفت اکثر سقطهای ب ...

نمیدونم چرت حواسشون نیست

برای منم گفت تیروئید ت لب مرز. احتمالا علت سقطم همین بوده

نمیدونم چرت حواسشون نیست برای منم گفت تیروئید ت لب مرز. احتمالا علت سقطم همین بوده

خاک تو سرشون با این همه بدبختی و هزینه امیدوار شدن بعد از جواب مثبت سنوی قلبو کلی ارزو به خاطر بی دقتی برباد میره من اگه اشتباه پزشکی باشه حلالشون نمیکنم خدا ازشون نگزره این ماهم عقب افتادم والبته بهم الدی داد گفت ماه قبلش برات خراش میدم وارد سیکل بلندم کرد گفت تا تیروییدت نرمال بشه شما چکار کردی وارد سیکل انتقال نشدی ؟

خاک تو سرشون با این همه بدبختی و هزینه امیدوار شدن بعد از جواب مثبت سنوی قلبو کلی ارزو به خاطر بی دق ...

پیش کی میری الان؟ 

نه .بعداز منفی که عادت شدم هیچ

گفت عادت بعدی بیا که دارو بدم عادت بعدش وارد سیکل بشم.نپرسیدم چندم برم.همون اول تا سوم باید برم؟

یادآمپول پروژسترون میوفتم دلم نمیخواد برم

به من گفت اگر شیاف سیکلوژست پیداکنی نیاز به آمپول نداری. من اکوژست پیدا کردم حالا برم پیشش میگم ببینم اینم خوبه یانه