2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046480 بازدید | 684515 پست
عزیزم انشاالله مثبت بشی و جای دخترت پربشه اونم با دوتا از خود دخترت بخواه که دعاکن برات

ممنونم عزیزم امید ب خدا انشالله اتفاقا عصری یکم گریه کردم ب دخترم گفتم تو ک قسمتم نبودی بمونی اما برا مامان دعا کن خدا اینبار ب سلامتی بهم بچه بده 🥹🥺عزیزم انشالله قسمت شما هم بشه ب زودی یه نی نی جنسیت دلخواهتو خدا بهت بده 🙏😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای گلم میشه لطفا راهنمایی کنید  من ۲۶ مرداد پریود شدم  روز ۱۳ سیکلم سونوی سه ب ...

سلام عزیزم

اینکه لکه بینی داشتی و زودتر پریود شدی ممکنه بخاطر هورمون ها باشه

اگر دمنوش جوشونده یا دارو گیاهی خاصی مصرف میکنی شاید برای اونه

من ماهی که سونو  سه بعدی رفتم سر موعد پریود شدم لکه بینی هم نیفتادم فکر نمیکنم به اون ربطی داشته باشه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام عزیزم اینکه لکه بینی داشتی و زودتر پریود شدی ممکنه بخاطر هورمون ها باشه اگر دمنوش جوشونده یا ...

از روز ۱۴ سیکلم لک شروع شد 

خیلی کم بود ‌

روز ب روز بیشتر شد 

امروز دکتر زنان رفتم کفت شاید سقط بوده!!

ازمایش بتا تیتر نوشت که اونم منفی بود 

البته یه معجون گیاهی تقویت تخمدان می خوردم 

ولی بار اولم نبود 

سومین ماهی بود که می خوردم

ار روز اول تا ۲۰ سیکل می خورم 

عزیزم ممنون میشم برای من هم بخونی امیدوارم خودت هم به خواسته دلت برسی 🤲❤

عزیزم براتون دعای نادعلی رو خوندم خیلی ممنون که منو لایق دونستین خدا رو به حرمت امام علی قسم میدم که بهترینها در انتظارت باشه و با سلامتی زایمان کنی

برایه منم لطف کن بخون خدا خیرت بده انتقالم نزدیکه

عزیزم براتون دعای ناد علی رو خوندم از خدا مهربونم میخام به حرمت امام علی اینبار انتقال جنین مثبت بشه و نه ماه بعد پسر گلت رو بغل بگیری

میشه برا منم بخونید انتقال جنین داشتم ممنون میشم ازتون

عزیزم برات دعای ناد علی خوندم خدا رو به حرمت امام علی قسم میدم که معجزشو بهت نشون بده و با آزمایش مثبت منو خوشحال کنی بخدا قسم خیلی برات دعا کردم چون می فهمم چی میکشی

سلام به همگی

خانما اگر خدا قبول کنه میخام برای چهل نفر دعای نادعلی بخونم انشاالله که به حرمت امام علی حاجت هر چهل نفر برآورده بشه هر کسی دوست داره اسمش رو برام بفرسته که به نیتش بخونم انشاالله حاجت هممون برآورده بشه انشاالله حضرت علی شفاعت ما رو پیش خدا بکنه.

۱) asemaneabi   ✓
۲) پروانه ۲۱   ✓
۳) ۵ golnarges    ✓
۴) happygirls
 ۵) 2aftab
۶) نهالیم
 ۷) favali
۸) جاری favali
۹) یا منان
۱۰) داداشمممم سارا
 ۱۱) houra1400
۱۲) مهدیه
۱۳) rose -710
۱۴) الهه- elahe
۱۵) آسمان 6767   ✓
۱۶) queen 21722

کویین جان خوبی عزیزم؟  من دیروز رفتم توالت فرنگی وقتی  که نشستم ،ببخشید حین ادرار کردن یه ...

سلام عزیزم نمیدونم تجربه اش رو ندارم شاید بخاطر ترشحات زیاد هست فکر میکنی حباب میترکه،فک نمیکنم اونجا لگد بزنه آخه الان سرش اونجاس نه پاهاش،مگر اینکه بریچ باشه

سلام عزیزم نمیدونم تجربه اش رو ندارم شاید بخاطر ترشحات زیاد هست فکر میکنی حباب میترکه،فک نمیکنم اونج ...

اوکی عزیزم ،هفته پیش که رفتم دکتر سفالیک بود کاش چرخیده باشه بریچ شده باشه برای سزارین.

کویین جان اگه سفالیک  بمونه برای سزارین مشکلی نیست اوکیه؟؟