عزیزم یه چیزی میگم شاید دلت آروم شد چون واسه خودم تاثیر داشته
مدت پیش همسرم یه ماشین واسم ثبت نام کرد بهش گفتم ببین الان پول داری و میخوای واسم ماشین بگیری ولی اگه میدونستی من با ماشین تصادف میکنم و اتفاقی برام میفته بازم واسم میخریدی گفت نه اصلا گفتم اگه خیلی گریه میکردم خیلی التماست میکردم چی گفت هر جقدر هم گریه میکردی و التماس نمیخریدم گفتم پس چیکار میکردی گفت به جاش چیزای دیگه برات میخریدم مثلا طلا ، لباس، گوشی
گفتم پس خدا خیلی خیلی از تو مهربون تره و توان دادن بچه به ما رو داده اگه با،دعای ما نمیده با گریه و التماس ما نمیده لابد چیزی هست قطعا که ما ازش بیخبریم پس میسپاریم به خودش بهمون داد هزار بار شکر نداد بازم صد هزار بار شکر و مطمئنم به جاش چیزای دیگه میده
سی سال از عمرمون بدون بچه رفت کلی خوش گذروندیم خندیدیم سفر رفتیم ما بقی هم به همین شکل میگذره پس بهتره به جای غصه لذت ببریم
شما هم از ته دل بسپار به خدا صلاح باشه خوشبختی خانوادتون توش باشه شک نکن خدا بهت یه پسر میبخشه چون از همه بخشنده تره نشد هم شک نکن که خوشبختی نمیاره پس تلاشت رو بکن تا جایی که واست مقدوره ولی بسپارش به خودش انشاالله که بهت ببخشه و ارزوت براورده بشه تهش نشد هم با دخترات خوش باش
ببخشید پر حرفی کردم