2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046699 بازدید | 684538 پست

سلام دوستان روز ۸انتقال با دوتا جنین کامپکت بیبی چکم منفی بود احتمال مثبت شدن دارم یا کلا دیگه منتفیه ؟؟

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 
کویین جان چه خبر ؟خوبی الان؟ تازه خوندم رفته بودی دکتر، خدارو شکر که مشکلی نبوده  عزیزم

قربونت برم مرسی از احوال پرسیت،خودت خوبی؟من که عزیزم دکتر رفتم گفت همه چی خوبه ولی خودم که همش حالت تهوع دارم ببخشید،معده ام خیلی اذیتم دکتر خودمم گفته۲۰ برم پیشش

دیشب گفتم بخاطر کم آبی بدن و سوزش ادرار هندوانه بخورم نصف یک هندوانه رو به زور خوردم الان از دیشب جای بخیه هام بشدت میسوزه! اومدیم خوب کنیم خرابتر شد😅

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کویین جان یبوست نیستین؟ من خیلی کم یوبس میشم ولی هروقت میشمم از مقعد تا رحمم یه تیر وحشتناک می‌کشه ...

عزیزم ببخشید از یک ماه بیشتره که هرچی میخورم اسهال هستم اصلا از یبوست خبری نیست🤦‍♀️

سلام دوستان روز ۸انتقال با دوتا جنین کامپکت بیبی چکم منفی بود احتمال مثبت شدن دارم یا کلا دیگه منتفی ...

سلام عزیزم

هنوز خیلی فرصت هست

لطفا دیگه بیبی نزن و تا روز آزمایش صبر کن 

مهدیه جونم😍♥️ فکر نکنی یادم نبودی ها  ماشاالله لیست مهتاب جون کامل بود ..😎 فسقلی چطوره اذیت ...

مهدیه قربونت🥰

اصلا نمی دونم چ جوری ازتون تشکر کنم❣️

خدا حفظ کنه مامان مهتاب مهربونمون رو ک مادرانه و خالصانه هوامونو داره🤲🏻

ممنون ک من روسیاه و قابل دعاهای خالصانه تون می دونین

و فقط خدا می دونه ک چقد از شنیدن این حرفاتون چقد حسه خوب و امیدواری میاد سراغم

الهی من قربونتون برم ک ندیده اینقد منو شرمنده می کنین🌹

ان شاءالله با لطف خدا و دعاهای شما حالش خوبه

میگه خاله جون من همیشه ب یادتون هستم و براتون دعا می کنم🥰🌹

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
سلام فاطمه جان خوبی عزیزدلم  الان ۳۳ هفته و دو روزم هنوز استراحت مطلق‌ کاملم  برام خیلی ...

خدا کمک می کنه عزیزدلم، الهی ب حق صاحب این ماه چند هفته دیگه رو هم ب خیری بگذرونی تا هممون ی نفس راحت بکشیم

فاطمه راس میگه واقعا هفته هات ب سختی هفته های خودم داره جلو میره ولی ایمان داشته باش خدا نگه دارشونه و ب لطف خودش ب موقع میان تو بغلت🤲🏻

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
انشالله خدادل شماروهم شاد کنه یکبارiui نکم پس بنظرت؟ 

اگه لوله رحمت مشکل داره ب نظرم نکن دکتر جدیدم گفت چرا لوله ات مسدود بوده دکتر iuiکرده باید میرفتی ای وی اف .تصمیم با خودته بازم 

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
عزیزم منم دو قلو دارم همه میگن شکمت کوچیکه نگران نباش وزنشون ک تو هفتت خوبه تا ماه آخر انشالله بیشتر ...

عزیزم زایمان نکردی؟تیکرت روی چند هفته گذاشتی؟چرا نمیان پس دخترا،انگاری جاشون خوبه😅

من که دارم میمیرم از بی حالی و معده درد

عزیزم زایمان نکردی؟تیکرت روی چند هفته گذاشتی؟چرا نمیان پس دخترا،انگاری جاشون خوبه😅 من که دارم میمی ...

نه عزیزم هنوز ک از زایمان خبری نیست😂 

رو 38 هفته گذاشتم 

خودم خیلی خسته شدم انقد اذیتم هی میرم دکتر . دکتر میگه هنوز زوده فک کنم میخاد تا دقیقه نود نگه داره 

حالا امروز میخوام برم سونو ک ببینن وضعیت بچه ها چجوریه