2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046825 بازدید | 684554 پست
خب خدارو شکر چیزی نمونده تا فرشته های شیطونت رو بغل کنی 😍🤤 سیسمونی گرفتی براشون؟ الهی از این به ...

سلامت باشی عزیزم انشالله خبرخوش مامان شدن خودت 

سیسمونی نگرفتم فقط لباس بیمارستان و حوله گرفتم گفتم بقیش باشه بعد زایمان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون بهاره جون نمیدونی چقد احساس اطمینان و خوبی بهم داد حرفات  والا منکه تجربه بارداری نداشتم ...

سلام 

نترس احتمالا بچه ها بیشتر تو پهلو ها هستن 

خود من ماه نه بارداری بودم همه بهم می گفتن بهت نمی خوره خیلی شکمم کوچیک بود حتی همسایمون نفهمیده بود باردارم یا برای گرفتن فشار رفته بودم منشیه باور نمی کرد ماه نه باشم ولی وزن بچم ۳ کیلو بود

مامان خودم ماه آخر بارداری اینقدر شکمش کوچولو بوده خودش می گفت همسایه مون باور نمی کرد ماه نه باشم ولی داداشم ۵ کیلو بدنیا اومد

بزرگی کوچیکی شکم به مدل جفت فرم قرارگیری جنین ها و قد مادر هم بستگی داره هر چی مادر قد بلندتر شکم کوچولوتر چون فاصله قله رحم بیشتره و ژنتیک

اصلش هم همون سونو بوده که همه چیز خوب بوده 

استرس الکی نداشته باش

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

سلامت باشی عزیزم انشالله خبرخوش مامان شدن خودت  سیسمونی نگرفتم فقط لباس بیمارستان و حوله گرفتم ...

آفرین چه عاقلانه 😉 الکی ک نیست بهت میگن سحر بانو😘

بعد زایمان با خیال راحت خرید کن 😍🤤

فداتشم مهربونم 🫶 انشالله خدا به منو امثال منم نظر کنه😎

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

:) دیروز خیلی اسمتون میومد جلو چشمم♥️ انشالله بهترین ها برات رقم بخوره عزیزم ، انشالله به زودی به ...

عزیزم قربون اون دل پاکت برم😘😘😘 من به فدای حرم آقا برم😰😥 اینقدر هوای حرم وامام رضا دارم که نگو دوست دارم تو حرمش اینقدر گریه کنم ودلمو خالی کنم که نگو خواهر ازتون ممنونم اما دلم یجوری شده این روزا بعد منفی شدن انتقالم دیروز  پری شدم حال دلم کاملا بهم ریخته شد انشالله نشانه ایی باشه که خدا بیادمون هست درد دلمون رو میشنوه  با این پیامت واقعا امیدی تازه بهم بخشیدی دوست خوبم انشالله به حق این روزا همه حاجت روا باشیم آقا امام رضا خودشون حاجت دلمون رو ازخدا بخاد 

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
ممنون عزیزدلم  خدا خیرت بده  انشالله حاجت روا بشی نمیدونی با حرفات چقد ذوق کردم😍

عزیزم منم دو قلو دارم همه میگن شکمت کوچیکه نگران نباش وزنشون ک تو هفتت خوبه تا ماه آخر انشالله بیشتر هم میشن به قول دوستمون حتما بیشتر تو پهلوها هستن یا روهم رفتن الکی به خودت استرس نده فقط خوب بخور و خوب استراحت کن یک ماه دیگه به خوبی بگذره 

بلع عزیزم. سعی کن فشار به خودت نیاری کری نکنی تخمدانت بهشفشار بیاد.

من پانچر اول بااینکه ۵ تا تخمک بیشتر نداشتم ولی افتضاح درد داشتم

هیچوقت پانچر اولم رو یادم نمیره

اما پانچر دوم حالم خیلی بهتر بود تخمک هامم بیشتر

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

اخ قلبم🤤😍 نمیدونی چه انرژی بهم دادی انشالله بسلامتی و دل خوش مبارکت باشه عزیزم ♥️

ممنونم عزیزم انشالله به حق این روزهای عزیز به زودی قسمت شما شود من همیشه برای همه دعا میکنم مخصوصا شما 

عزیزم قربون اون دل پاکت برم😘😘😘 من به فدای حرم آقا برم😰😥 اینقدر هوای حرم وامام رضا دارم که نگو د ...

اشکمو در اوردی🥺🫂

خدا هر دردی بده صبرشم میده 

منم روز دوم پریودی ام ، ناراحت نباش خدای ماهم بزرگه 🙂🫀

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اشکمو در اوردی🥺🫂 خدا هر دردی بده صبرشم میده  منم روز دوم پریودی ام ، ناراحت نباش خدای ماهم ...

عزیزم خدا حتما یه معجزه برامون میکنه اما صبرمون  رو امتحان میکنه انشالله که سربلند باشیم تو این امتحان الهی به این نزدیکی خبر بارداری تک تک چشم انتظاران را میشنویم ما هم حتما جزء اونا هستیم

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
ممنونم عزیزم انشالله به حق این روزهای عزیز به زودی قسمت شما شود من همیشه برای همه دعا میکنم مخصوصا ش ...

چقد مهربونی شما🥺🫂 ممنون عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم خدا حتما یه معجزه برامون میکنه اما صبرمون  رو امتحان میکنه انشالله که سربلند باشیم تو این ...

انشالله 😍🫀

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم فک کردم تست کنکور میزنی    روز چندی که بی بی چک میزاری

😀😀😀 کاش تست کنکور بود بیبی از روز دوم سوم تقریبا پنج روز زدم ؛با این توضیح که از روز سوم هاله داشت تا اینکه امروز مارک روژان گذاشتم قشنگ منفی بدون هاله بود خیالمو راحت کرد 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای