2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046752 بازدید | 684544 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبول باشه عزیزم،من توی اون لیست نیستم😭

کویین جان سلامت باشید 

اتفاقا لیستی که دارم برای قبلا هست و شما تو لیست بودی😍

انشالله حاجت روا بشی ❤️

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

میدونین دوست جونیا گاهی اوقات با خودم میگم کاش میشد فرار کرد رفت یه جای دور و تنها زندگی کرد .کاش می ...

عزیزم اگه به قلاب بافی علاقه داری  اینم خوبه ؛ اوقاتت رو پر میکنه 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
منم خوبم شکر خدا دیشب دردم شدید بود شیاف زدم الان بهترم شکر خدا شبا درد میاد سراغم 

🥺 هنوزم درد داری قربونت برم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

انشاالله طبیعی قسمتتون میشه

وای ممنون😍

هرچی تقدیر و سرنوشتم باشه..

پریشب شوهرم میگفت هر موقع خسته شدی برو دیگه جلوتو نمیگیرم

برو زندگی جدید خودتو بساز بدون عقده و دغدغه🥲

میگفت بعد تو من دیگه ازدواج نمیکنم دوست ندارم یکی دیگه رو هم بدبخت کنم

ولی هنوز سنی نداریم

من ۲۵ . اون ۳۰

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنون عزیزم انشالله حاجت دلت روا بشه انشالله😘

😍😘

ممنون عزیزم ♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴 السلام علیک یا اباعبدالله السلام علیک و رحمه الله و برکاته 🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴 ...

مهتاب مهربونم..عزیزم..هروقت میام سایت ی پیام لزت دارم ک‌کلیییی بهم انرژی و امید میده😘😘😘😍😍😍این که هستن آدم هایی ک بی هیچ چشم داشتی مهربونن  خ لذت بخشه ..از ته ته دلمممم برات از خدا بهترین ها رو میخوام..اجرت با امام حسین نازنین بانووو🩵🩵🩵🩵

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
زیارت قبول عزیز دلم😍❤️ خدا خیرت بده. الهی حاجت روایی خودت

مرسی خاله جووووونم😍

سفر بخیر عزیز دلم خوبی خودت چخبرا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوشحالم که شما رو دارم و میتونم درد و دل کنم .میگم کاش یه دارویی چیزی بود می‌خوردیم ۱۴ روز دیگه بیدا ...

والا من که دیروز انتقال دادم در مرکز مام

رو برگه نوشته اصلااا استراحت نکنید چون خیلی از لحاظ خته شده خون خطرناکه ،و ماما ها هم همش تاکید داشتن استراحت لازم نیست اصلا استراحت نکنیدا

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟
میدونین دوست جونیا گاهی اوقات با خودم میگم کاش میشد فرار کرد رفت یه جای دور و تنها زندگی کرد .کاش می ...

چقد منی😎🤪

میدونی ولی این حسا همش گذراس بخاطر تغییرات هورمونی میاد سراغ ادم

1
5
10
15
20
25
30
35
40