2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046615 بازدید | 684533 پست
عزیزم بری زایشگاه بگی فشارم نسبت به همیشه بالا رفته و مشکوکم به مسمومیت خودشون ازمایشهای لازمو مینوی ...

قرص آهن ربطی به بالا رفتن فشار داره؟عیبی نداره شبی یکی بخورم؟چون میخوام واسه عمل خون بدنم کم نباشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@سحربانوو68   سلام دوستم خوبین؟ من دارم روزهای بعداز انتقالو میگذرونم اینقدر حوصلم سررفته از ...

سلام عزیزدلم‌ 

ممنون که یاد منی دوست مهربونم برام خیلی دعا کن والا الان دکتر بودم میگفت چقد شکمت کوچیکه جنین وزنش کمه خیلی نگرانم کرد 

سلام عزیزدلم‌  ممنون که یاد منی دوست مهربونم برام خیلی دعا کن والا الان دکتر بودم میگفت چقد شک ...

خون رسانی خوبه بهشون؟شما دیگه خودتون وارد هستید همه چیز رو چک کنید عزیزم

انشالله به سلامتي، هر چه زود تر به حاجتت برسي 🙏🙏❤️❤️

ممنونم عزیزم . همچنین شما ان شاالله

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دوستان گل نائب الزیاره بودم از طرفتون انشالله امام رضا حاجت دلتون رو بده🤍🕊️ طبق لیست مهتاب جون د ...

زیارت قبول عزیز دلم😍❤️ خدا خیرت بده. الهی حاجت روایی خودت

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دوستم زیارتت قبول باشه خوش به سعادتت میدونم خیلی مهربونی انشااله سال دیگه با بچت بری کربلا

قربوووونت برم عزیزم. ان شاالله روزی هممون😘❤️

قبول باشه عزیزم،من توی اون لیست نیستم😭

عزیزم چه اسم باشه تو لیست چه نباشه همه رو دخترا یاد میکنن دلت نازکه خدا به همون مهربونیت و دل رئوفت نگاه میکنه و بهترین ها قسمتت😍🙏🫂

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
@سحربانوو68 ‍  عزیزم الان میشه جگر گوسفند خورد؟هندوانه عیبی نداره بخورم؟ قرص آهن فشا ...

جگر اصلا توی کل بارداری نباید بخوری 

هندوانه اشکال نداره ولی زیاد نخور قرص آهن هم حتما حتما مصرف کن ربطی به فشار نداره

بچه ها یکی یه راهی بهم نشون بده سیکل هام ۲۳یا۲۴روزه.من ۳۱مرداد پریودشدم و پریودبعدیم میفته اواخر شهریور ازشانس بدم سه روز تعطیل رسمیه.زنگ زدم مرکز میگ روز دوم یاسوم باید بیایی اگ خورد به تعطیلات میفته ماه بعد😭چیکار کنم دیرتربشم.بخدا خستم.مدارس شروع بشه اصلا نمیشه برم بچه ها یه راهی چیزی بلدین؟خودم میگم گرمیجات نخورم شاید دیرتر بشم.من خیلی وقته دارو میخورم اگ بیفته ماه بعدش دوباره باید داروهارو ادامه بدم‌؟

سلام دوستان خوبین؟

این ۱۴ روز انتظار تا آزمایش رو چطوری سپری میکنین . امروز روز ۴ بود خیلی کلافه ام حوصلم سر رفته اعصابم به هم ریخته .نمیدونم چطور این ۱۴ روز رو بگذرونم