2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046824 بازدید | 684554 پست
عزیزم شما میخوای جنین از ابن سینا ببری مام انتقال بدی؟

یک نفر رو حصوری دیدم تو مام میگفت اجازه ندادن جنینهامو ببرم مام و گفتن انتقال بده جنینهاتو ایشالا بگیره و اگر نگرفت بیا پیش ما

منکه معده درد از زمان مثبت شدن تا حالا داشتم ریفلاکس معده منو بیچاره کرده هرچی دکتر پنتوپرازول و لان ...

خیلی سخته واقعا خدا کمک کنه زودبگذره من شبا همش ناله میکنم توی خواب از درد کشاله ران و معده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کویین جان شما ۳۲ هفته رفتی سونو وزن بچه چقد بود؟

عزیزم۳۲ هفته نبود ۳۰ یا۳۱ بود یک کیلو ۷۰۰ خرده ای

ولی الان واقعا شکمم داره ببخشید پاره میشه نسبت به بچه های خودم درشته خیلی دارم عذاب میکشم

اوکی عزیزم،من هم مثلا روی‌ پهلو راست که میخوابم لگن، سمت راستم که روش خوابیدم سر میشه . راستی دکتر ...

آفرین خوب کاری کردی،منم برای ذخیره خون بند ناف گفتم منتها پشت گوش انداختن،چقدر هزینه داره؟میخوام دوباره بگم چون سابقه بیماری خاص دارن واقعا حیفه انجام ندن

عزیزم برای معده دکتر به من فاموتیدین ۲۰ داده من از همون اول ترش میکردم که میزنه توی قفسه سینه ام و ک ...

مرسی قربونت برم حتما امتحان میکنم خیلی روم فشاره،ان شاالله چیزی نمونده شمام گل پسرتو بغل میگیری

عزیزم شما میخوای جنین از ابن سینا ببری مام انتقال بدی؟

نه خواهر من بعد از اینکه جنینم تموم شد رفتم مام تمام کارامم کردم ولی خوشم نیومد احساس بدی بهش داشتم فقط فکر کردم پول به جیب میزنن یه سری خرجای الکی برایه ادم میتراشیدن و برگشتم ابن سینا تخمک کشی کردم

نه خواهر من بعد از اینکه جنینم تموم شد رفتم مام تمام کارامم کردم ولی خوشم نیومد احساس بدی بهش داشتم ...

اوکی 

فکر کردم به تازگی رفتید

خدا کمک کنه. انقدر فکرم درگیر که نگو گفتم آخرین بار چه بشه چه نشه. ولی به خاطر شوهرم دلم نمیاد یه بار دیگه انجام میدم.هنوز ۳تا دارم

این همه هزینه کن آخرش هم هیچی انگار پول رو دور ریختی

آفرین خوب کاری کردی،منم برای ذخیره خون بند ناف گفتم منتها پشت گوش انداختن،چقدر هزینه داره؟میخوام دوب ...

کویین جان چک هم قبول میکردن ،ما اونجا بودیم دیدم یه نفر اومده بود دو تا چک داد 

بچه ها این آمپول پروژسترون رو چطور میکشید داخل سرنگ؟ خیلی سخت میره داخل سرنگ من سوزنش رو برمیدارم و ...

عزیزم خود شیشه آمپول باید با حرارت بدنت گرم کنی و اصلا تو جای خنک نزار 

برای کشیدن مواد هم چون روغنی هست خیلی آروم در حد صدم ثانیه با سرنگ مواد بکش.