2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047017 بازدید | 684567 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فداتشم طبق معمول که تخممکام کمه، سه تا داشتم که گفتن شنبه بیا برا انتقال

انشاالله که این دیگه اخرین بار بوده و اینبار دو قلو باردار میشی عزیزم. شنبه میشن جنین کامپکت ایشالا.یعنی سه تاشو انتقال میدن یا یکیشو فریز میکنن؟

چقدر بد.  ادم اقلا مشکل کارشو میفهمید خوب بود. عکس رنگی هم گرفتی دیگه؟

اره مشکلی نداشتم هسیترسکوبی هم کردم واسه چکاپ اما مشکلی نبود

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
انشاالله که این دیگه اخرین بار بوده و اینبار دو قلو باردار میشی عزیزم. شنبه میشن جنین کامپکت ایشالا. ...

از دعای شما

حالا ببینیم شنبه اصلا تشکیل میشن درست حسابی یا نه شاید سه تاش از بین بره 😥😥😥

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟
انشالله که بحق امام حسین همه بزودی نتیجه بگیرن و مادر بشن و از دست این مراکز ناباروری و دکتراش راحت ...

رستی سحر جان هی فکر میکنم سوال جدید میاد تو ذهنم. شما تو مام با کدوم دکتر بودین؟ اونجا هم بدون ازمایش پردنیزلون و ... میدن تو سیکل انتقال؟

رحم عالی بود جنینم b وکامپکت بودن مشکلمون زیاد جدی نیس فقط یه ذره اسپرم همسرم کم تحرک هست پردنیزلون ...

واقعا کاش علت مشخص بشه تا آدم تکلیفش رو بدونه

ما هم مشکلی نداریم ولی نمیدونم مرا یه بار مثبت ناپایدارشد و اینبار هم منفی

از دعای شما حالا ببینیم شنبه اصلا تشکیل میشن درست حسابی یا نه شاید سه تاش از بین بره 😥😥😥

انشاالله که هریه تاش عالی میشن و با این انتقال مامان میشی و بقیه رو هم تو این مسیر امیدوارمیکنی

سلام به همه دوستان بچها من آزمایشم مثبت شده ایشالا برای همتون این روزهای خوب رو آرزو میکنم

عزیزم مبارکت باشه انشالله بارداری سالم داشته باشی چندمین انتفالته کجا انتقال دادی علائم چی داشتی برای مثبت شدن تلاشت چی بوده

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
😭😥😢

😭😭

توکل بخدا

خودش گفته از تو حرکت از من برکت

انقدر دلم میسوزه وقتی یه جا میبینم نوشته تک فرزندی خوب نیست نذارید بچه هاتون تنها بمونن

میگم خداجون منکه میخوام بیارم خب بده دیگه