2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047017 بازدید | 684567 پست
سلام عزیزم یه سوال.شما بقول این پیج ها تو اینستا اصلاح سیک هم انجام دادین؟مثلا روغن سالم بخورین و چی ...

بله عزیزم اصلاح سبک زندگی داشتم برای انتقال اولم

یعنی از بعداز پانکچر تا انتقال اول همین بودم

شرکتی ممنوع غذای بیرون ممنوع فست فود ممنوع

حتی تو ظرف پلاستیکی چیزی نمیریختم. آب معدنی ممنوع

از قبل هم ماسبک زندگی سالم خوری داشتیم

چندین سال هم روغن دنبه و‌گاوی مصرف میکردیم البته الان ۲سال هست که مصرف نکردم 

لبنیات هم حذف کرده بودم. گرمی و سردی هم رعایت میکردم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تخمک داشتم ۱۲ ۱۳:هر دفعه داشتم تعداد جنین های فریزم کم میشد دو بار اول سه چهار جنین فریز شد که همیشه ...

خدارو شکر وقتی میگین پنج بار پانکچر قلبم درد میاد خداروشکر که الان باردارییییی رز جانم منتظر شنیدن همین خبر از توهم هستم انشاالله   این همه پانکچر اخ اخخخخ  

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سحر جون به نطرت دکتر فروتن برای ساروگیت این خانم که فقط یکبار انتقال ناموفق داشته برای محکم کاری و ب ...

دوست من دفعه اولش بود همه اینکارا براش کرد فقط به جای ای وی ای جی بهش اینترالپید داده بود

بله عزیزم اصلاح سبک زندگی داشتم برای انتقال اولم یعنی از بعداز پانکچر تا انتقال اول همین بودم شرکت ...

من از وقتی افتادم تو این راه خیلی رعایت میکنم ولی گاهی واقعا نمیشه.روغن و رب سالم و همه چیز طبیعی جورشدنشون سخته

تخمکهای من قبلا پوچ‌ بودن ،نه جنین تشکیل نمیشد  

یعنی پیامهاتو خوندم قلبم درد اومد واس اینهمه سختی ای که کشیدی رز عزیز.خدا به دلت نگاه کنه گلم خیلی صبوری واقعا 

ان شا الله خبر بارداریتو بذاری تو گروه .چقد ناراحت شدم .من تازه یه مرتبه دارم میرم دنبال پانگچر یکم تاخیر افتاده حوصلم سررفته اعصابم ریخته بهم تو چی کشیدی واقعا.من خواهرم باردار نمیشد میگفتم برو ای وی اف یه پسر یه دختر بذار راحت شی فک نمیکردم انقد سحت باشه این راه چه خوش خیال بودم من.فک میکردم یه چیز آسونیه فقط هزینه بره.نمیدونستم هزینه و زمان و انرژی وسلامت  بدن رو تحت تاثیر میذاره مهم تر از همه با روح و روان آدم درارتباطه و شد و نشدنش ضربه بدی میرنه.و امکان منفی شدنش زیاده واقعا خیلی خوش خیال بودم و بچه بچه فک میکردم

دوست من دفعه اولش بود همه اینکارا براش کرد فقط به جای ای وی ای جی بهش اینترالپید داده بود

مرسی عزیزم از پاسخت. بعنوان سوال آخر نمیدونی برای کسی که فولی هاش همسان رشد نمیکنن و تفاوت سایز دارن چکار میکنه؟ هرچند شما پانکچرت با ایشون نبوده. کلا برای ذخیره پایین و یا کسی که جواب به دارو نمیده بدنش کسی را دیدی نتیجه بگیره؟

چرا افلاطونیان خوب نیست؟

والا تا میری تو مطبش هنوز هیچی نگفته میگه باید لاپاراسکوپی کنم اگه بگی انجام نمیدم دیگه اصلا بهت اهمیت نمیده فقط همینطور انتقال میده انگار فقط لاپارا بلده بهش میگی من تازه هیسترو کردم میگه نه من باید خودم انجام بدم انگار لاپارا کار راحتیه گازش انقد عذاب اوره

پرگوریس آمپوله که من این دوره با اون پانکچر شدم و برای من خوب بود اما برای بعضیا هم این آمپول خوب نب ...

سلام عزیزم .خوب هستین 

من میخواستم مجدد پانکچر کنم . تقریبا دو ماهه پرگووریس اصلا هیچ جا نیست . شما از کجا تهیه کردین؟ و چه تاریخی بوده؟ 

چون خودم اردیبهشت پانکچر کرده بودم پرگووریس بود . و استفاده کرده بودم . 

مرسی عزیزم از پاسخت. بعنوان سوال آخر نمیدونی برای کسی که فولی هاش همسان رشد نمیکنن و تفاوت سایز دارن ...

والا من در مورد پانکچر و داروهاش نمیدونم چون من با رزاقی بودم بعد چون هایپر میشدم کلا فقط hmg بهم داد دکتر رزاقی

والا من در مورد پانکچر و داروهاش نمیدونم چون من با رزاقی بودم بعد چون هایپر میشدم کلا فقط hmg بهم دا ...

ممنون عزیزم. انشاالله جگرگوشه هاتو صحیح و سالم بغل کنی.‌کم کم خودمم داره نطرم برمیگرده رو فروتن. میخواستم علیرضایی برم

ممنون عزیزم. انشاالله جگرگوشه هاتو صحیح و سالم بغل کنی.‌کم کم خودمم داره نطرم برمیگرده رو فروتن. میخ ...

انشالله که بحق امام حسین همه بزودی نتیجه بگیرن و مادر بشن و از دست این مراکز ناباروری و دکتراش راحت بشن واقعااااا راه سختیه هیچکس درک نمیکنه مگه توی این راه باشه 

مرسی عزیز دلم  نه برای اینکه بخوام احساس گناه کنه میخوام بدونه که چقدر برام عزیزه چقدر خواستنی ...

سلام عزیزم

ان شا الله خیلی زود نی نی (ها)تو بغل کنی🤩

این سبک عکس گرفتن برای خیلی سال پیشه

گرچه بیشتر به سلیقه و نظر شخصی برمیگرده 

ان شا الله مادر بشی دیگه دلت میخواد همه دنیا رو به پای بچه ت بریزی بدون اینکه بخوای بهش اثبات کنی چقدر دوستش داری❤️ ❤️❤️

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست