2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046556 بازدید | 684528 پست
سلام الهه جان ۲۵۰۰ و ۲۷۰۰ عزیزم هر کس میتونه طبیعی زایمان کنه، طبیعی خیییلی بهتره اگر مجبور به سز ...

عزیز دلم خیلی ممنون   خیلی خوشحالم که الحمداله همه چی خوبه انشاله همه نی نی ها سالم و سلامت بیان بغل ماماناشون دعا کن دختر منم به موقع بیاد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم انتقال دادی؟ منم توی سیکل انتقال هستم منتها ببینم ضخامتم اوکی میشه که انتقال بدند

اره گلم دیروز انتقال دادم انشالله شما هم همه چی هوب باشه و برسی به انتقال 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 
سلام دوستان من امروز روز شانزدهم انتقال جنین بود ازمایش دادم مثبت شد انشاالله قسمت همه کسانی که اولا ...

مباااارکه مامان شدی عزززیزززم

همه رو دعا کن

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
پس هنوز با همون سبک قیلی انتقال میدن ؟ یعنی جنین ها رو تو مانیتور نشون میدن بعد میزارن

شما رویان انتقال دادی؟!

بهشون نگفتی چرا مانیتور نیست؟!

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
من الان دوتا از دوستام هم بعد من رفتم پیش فروتن خداروشکر جفتشون با اولین بار مثبت شدن

اان دیدم بیمارستان بهمن هستن دکتر فروتن. این خانم میخواد اگر ایشالا جنین داشت برای انتقال به ساروگیت پردنیزلون یا چسب جنین هرچی لازمهبدن. دکتر خودش متاسفانه نداده بوده این سری. الان چک کردم تا ۴ابان نوبت خالی نداره.