2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046697 بازدید | 684537 پست
من امروز آزمایش داشتم  و برای بار سوم منفی شدم .

عزيزم خيلي ناراحت شدم، انشالله خدا بهت صبر عطا كنه، ميدونه روز هاي سختي هست برات، ولي خودت هم يمدوني با غم و غصه چيزي درست نميشه، يه مدت استراحت كن و بعد برو دنبالش 🍀🍀🍀

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=307449717]واقعا سخته چون جای مناسبی نیست بعد ببخشید میپرسم زیر دل یا  بخش بالایی آلت تناسلی باید باشه؟[/QUOT

روی رحم و تخمدونا باید باشه

دقیق جاهاش یادم نیست

عکسشم ندارم

ولی یکیش زیرشکم بود ،دوتاشم رو تخمدونا

نه

من امروز رفتم مرکز بعد دکترم گفت با داخلی ویزیت بشم

که داخلی گفت کم خونی نداری ولی برای اینکار خونت کافی نیست

و گفت تیروئید ت لب مرز ،ممکن علت سقطت همین باشه 

یه سری آزمایش نوشت که انجام بده

و چه چیزها ادم میشنوه. که چی بشه مثلا. دور از جون ممکنه بچه را کسی دزدیده باشه؟ ۵ سال هم که چیزی نیس ...

حس توهین به آدم دست میده، اصلا به شماها چه مربوطه والا 🙄 

فک کن رفتم خوابیدم دکتر محل سزارین و دیده بعد نامه داده 😐

ممنون عزیزم. ممکنه پسرت دل درد داشته باشه. دختر من گردنش رو همیشه کج میذاشت و علاقه اش به سمت راست ...

دل درد که داره، دکتر معاینه کرد و گفت گریمیکسچر بدم و بایو لاکت ، ولی مجاری ادراریش تنگ بود موقع ادرار گریه میکرد، الان خداروشکر بهتر شده، 

ای جانم خداروشکر دخمل گلمون فیزیوتراپیش خوب بوده

شیر مادر بر اساس نیاز کودک تولید میشه. یعنی هر چقدر بچه شیر بخوره، بدن سیگنال دریافت میکنه که چقدر د ...

باران جان پس الان که گفتین شیشه هم نمیگیره، چکار می کنین؟ با این رابط ها هم فک کنم اثر میک زدن هم کم میشه