2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046674 بازدید | 684536 پست
الهی دلت خوش بشه  چند تا جنین گذاشتن تو دلت چند روزه؟

دوتا عزیزم چند روزه نپرسیدم فقط میگفت کامپکت نمیدونم یعنی چی 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@سحربانوو68   ‍  سلام عزیزدلم، ان شاءالله حالتون خوب باشه و این روزای آخرو با سلامتی و ...

سلام عزیزدلم ممنونم 

اکوژن یعنی قسمتی از بافت اون امواج با شدت بیشتری بازتاب میکنه دیابت توی اکوژن خیلی خیلی نقش داره قندت کنترل کنی اکوژن هم برطرف میشه انشالله نگران نباش

سلام سحر بانو جان، ببخشيد شما انتقال اخر كه خداروشكر مثبت شدين چيكار كردين؟ بعد سرم چي زدين؟ تو رحم ...

من سرم ای وی ای جی دو روز قبل انتقال داخل رگ تزریق میکنن روز انتقال هم امپول چسب جنین یا Gcsf به بازو زدن

سلام عزیزم اگر غربالگری ت مشکلی نداشته اینم مسئله خاصی نیست ان شا الله یه لکه کوچولو روی قلبه که ب ...

سلام مهتاب عزیزم

دیروز غربالگری بودم، خداروشکر همه چی خوب بود ا لطف خدا و دعاهای شما ک همیشه برام قوت قلب بوده و هست❣️

امروز ک اونجا بودم از اکوژن گفت و تاکید کرد ک هردو هفته حتما بیام

می خواستم ازش خواهش کنم هر ماه انجام بشه واقعا رفت و آمد خستم کرده ولی دیدم اینجوری گفت اصلا جرات نکردم چیزی بگم🙃

مرسی ک گفتی عزیزدلم

ان شاءالله تا آخرش خوب پیش بره

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
سلام عزیزدلم ممنونم  اکوژن یعنی قسمتی از بافت اون امواج با شدت بیشتری بازتاب میکنه دیابت توی ا ...

خداروشکر همیشه خبر سلامتیتون رو بشنویم🤲🏻

پس برا همین بود اینقد تاکید کرد ک قندت و کنترل کن

خیلی ازت ممنونم عزیزدلم ک گفتی‌🌹

ان شاءالله ک برطرف بشه

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
منم دقیقا پاهام در حد فیل شده با شیاف تا اینجا هم سرپام. ولی کنار نافم اندازه ۳سانت وحشتناک از داخل ...

وایی زایمان کردی ؟شکر خدا

قدمشون به میمنت مبارکی عزیزم الهی بسلامتی مرخص بشین بیان خونه انشاالله