2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
سلام خوبی سحر جان سونو واژینال انجام دادم درد داشت و سوختم ها الآنم یه حسی تو واژن دارم و یکمم ترشح ...

سلام عزیزم 

سوزش بعد از سونو واژینال طبیعی هست نگران نباش جفتت هنوز سر راهی و پایین هست باید خیلی مراقب باشی

سلام عزیزان خوبین سلامتین 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکه و ان شاالله که مثبتی، استراحتت در چه حد بود؟

مممنونم عزیزم انشالله به حق این روزهای عزیز همه کسانی که منتظر هستند دامنشون سبز بشه

من این چندروز رو همش استراحت کردم فقط در حد سرویس بهداشتی ونماز بلند شدم 

سلام عزیزدلم ممنون شما خوبی؟  خاصیت استرادیول افزایش ترشحات هست نگران نباش اگه زرد رنگ یا سبز ...

سلام ممنونم

نه شکر خدا رنگ و بو نداره

ممنونم از نگرانی درآوردیم

چشم دستوراتو رعایت میکنم

انشااله خودت به سلامتی فارغ بشی 

ممنونم از دعای خوبت دوستم

مرسی گلم اگه خاطرم باشه شما ذخیرت پایین بود  من تازه میخواستم اقدام کنم رفتم تمام آزمایش رو د ...

منم دوبار آزمایش دادم اما هر دو تا رو تو یه آزمایشگاه دادم 

ولی برای من ذخیره کمه چون تو سونو هم سایز تخمدانام کوچیک بود ،با سونو هم میشه فهمید ذخیره چقدره 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام عزیزم  سوزش بعد از سونو واژینال طبیعی هست نگران نباش جفتت هنوز سر راهی و پایین هست باید خ ...

سونو واژینال انجام دادم جفتم پایینه خطر ندارهاین سونو دو روز پیش گفت جفت رفته بالا اصلا تشخیص درست نداده 

بعد الان یه حالت گرفتگی داره زیر دلم اینم طبیعی 

الان میگم کاش نمی‌رفتم واژینال چون جفتم پایینه کاری نشه

بهم هم شیاف داده بودند و هم پروژسترون خوردنی. من به شیاف حساسیت داشتم. تا استفاده میکردم، به لکه بی ...

مرسی که توضیح دادی عزیزم،شما یه قلو بارداری یا دوقلو؟

برای جای آمپولا چیکار کردین؟چون خیلی برای من سفت و دردناک شده

عزییییزم اتفاقا مام نامه دادگاه و این چیزا نمیخواد اصلا هم زمان بر نیست مرکز مام خودش وکیل داره که ب ...

عزیزم من دو هفته پیش ۴ شنبه اونجا بودم نامه بهم داد که اگر تخمک خواستم برم دادگاه محل زندگیم. شاید قبلا اونجوری بوده و الان تغییر کرده. یک خانمه هم کمارم بود اون بنده خدا مشکلش مشابه شپا بود. به اون نامه جنین دادن که ببره دادگاه. و گفته بودن اگرچه بهت تسپرم اهدایی میدیم اما نامه جنین باید ببری دادگاه. بعدم گفته بودن ای یو ای انجام نمیدیم و فقط ای وی اف. این بنده خدا میگفت تو سایتشون نوشته ای یو ای هم انجام میدن من کلی راه اومدم اینها ناامیدم کردن

عزییییزم اتفاقا مام نامه دادگاه و این چیزا نمیخواد اصلا هم زمان بر نیست مرکز مام خودش وکیل داره که ب ...

شما به سلامتی باردار هستینالان؟

دکتر علیرصایی که طاهرادخیلی مثبت بودن من اولین بار ویزیت شدم باهاشون.ولی خوب این حرفها را بهم گفتن. وگفتن اگر هم خواستی خودم پانکچرت میکنم ولی چون سنت بالاس ۵درصد بیشتر شانس نداری. حالا نمیدونم شانسمو امتحان کنم یا نه

سونو واژینال انجام دادم جفتم پایینه خطر ندارهاین سونو دو روز پیش گفت جفت رفته بالا اصلا تشخیص درست ن ...

نه نگران نباش از واژن تا دهانه رحم حدود ده سانت فاصله هست که سونوگرافی حدود سه چهار سانت وارد میشه کاری به دهانه رحمت نداره

بچهها من دیروز یه مطلبی خوندم نینیسایت، میگفت سرم ایوی جی هموگولوبین افراد دیگست یکینوشته بود ایدزو ...

اناشید جون، دکترای ایران زیادی بزرگش کردند، واسه ایمنی رحم و انتی توپو بالا همون اینترالیپید جواب میده. اصلا آلمان ای وی ای جی نمیده. بعدش کی گفته خارجی ها ایدز و هپاتیت دارند؟ اکثرا رابطه هاشون مشخص شده هست راستگو هستند و همون اول حقیقت میگند (البته خوب و بد همه جا هست). یا اگه ایدز و هپاتیت داشته باشند که ازشون خون نمیگیرند.