2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684574 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم دارم عزیزم تو ۸ هفته هستم بعد از چهار بار انتقال منفی پنجمین مثبت شدم دعا کنید برام بمونه واقعا ...

سلام‌عزیزم‌ مبارکت باشه برای این انتقال مثبتت تفاوتش با بقیه انتقالهات چی بوده کار خاصی کردی یا فقط خواست خدا بوده اگه مشکلی نداری خواستم بدونم مشکلت چیه که رفتی سراغ آی وی اف

من هم دوتا انتقال منفی داشتم این انتقال سومم هست هرکی رو دیدم اولین بار مثبت شدن یا مشکلی داشتن بعد رفع مشکل کردن ومثبت شدن یا مثبت نشدن واسه همینه دلنگرانی من امروز نهمین روز انتقال سوممه برا دعا خواهر 

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
سلام عزیرم من الان که ۱۴ هفتم همچنان دارم هر روز آمپول پروژسترون رو میزنم و توی نت خیلی خوندم که این ...

ببخشید که من جواب میدم. من تا آخر هفته بیست روزی یکی آمپول پروژسترون ۲۵ میزدم.

مربوط به خون هست دقیق نمی‌دونم ولی دکتر من گفت غلظت خون داری جزو فاکتورهای انعقادی حساب میشه فکر کنم ...

عزیزم ویتامینی میشناسی که ب ششو ب دوازده توش باشه.  بچه ها شمام اگه میدونید بگین سرچ کردم برامشگل mth که انعقادی این دوتا ویتامین لازمه.  

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سلام‌عزیزم‌ مبارکت باشه برای این انتقال مثبتت تفاوتش با بقیه انتقالهات چی بوده کار خاصی کردی یا فقط ...

ممنونم عزیزم ممنون والا من هر دفعه انتقال‌هام فریز بود‌ این دفعه فِرِش انتقال دادم بعد من دفعه پیش داروها جواب نداده بود یه دونه تخمک شده بود که دیر بردنم اتاق عمل اونم آزاد شده بود این دفعه بهم هورمون رشد دادن نمی‌دونم حالا تأثیر اون بود یا انتقال فِرِش ولی خوب همه چی دست به دست هم داد من دستیار دکترم رفته بودم سیکلمو شروع کنم گفت شروع نکن برو درمانگاه سقط مکرر به خاطر تیروییدت من هورمون رشدهامو شروع کرده‌ بودم یه هفته جلوتر از شروع سیکل که گفتم قبل انتقال میرم گفت باشه اصلا وقتی فهمیدم باید فِرِش انتقال بدم تمایلی نداشتم واسه انتقال ولی خوب اجباری رفتم اصلا یه درصد به مثبت شدنش فکر نکردم میگفتم‌ منفی میشه ولی خدا رو صد هزار مرتبه شکر مثبت شد خدا کنه برام بمونه تا آخر 

ممنونم عزیزم ممنون والا من هر دفعه انتقال‌هام فریز بود‌ این دفعه فِرِش انتقال دادم بعد من دفعه پیش د ...

یعنی این هورمون رشد چیه؟ برای انتقال استفاده کردی یا پانکچر  ببخشید خیلی میپرسم

🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴

السلام علیک یا اباعبدالله السلام علیک و رحمه الله و برکاته

🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴 

از عاشورا تا اربعین ۴۰  زیارت عاشورا به نیت حاجت روایی دوستان

۱_artin_arsen_artina✔️

2_ نیکاد✔️

۳_happygirls✔️

4_طوطططیا✔️

۵_alaae✔️

6_favali✔️

7_فردایی روشن✔️

۸_نیاز6973✔️

9_آناشید۹۹✔️

۱۰_marshmaloo✔️

11_شطرنجی✔️

۱۲_haniiiiijooon✔️

13_نگار80✔️

14_roze_710✔️

15_sarvesahi✔️

16_mehremah✔️

17_houra1400✔️

18_رادیس12✔️

19_گیسوگلابتونم✔️

۲۰_یامنان✔️

۲۱_عبدالواحد✔️

۲۲_sarayyyyyy✔️

۲۳_داداشمممم ✔️

۲۴_فطررس✔️

۲۵_nooshabehjoon✔️

26_ارکیدهابی✔️

۲۷_ماهورجان✔️

۲۸_ پونه۰۰✔️

۲۹_bahar2063✔️

30_خدایاتومیدانی✔️

۳۱_س۱۳۶۷✔️

32_آیدا128✔️

33_پروانه۲۱✔️

zohrehjafar i✔️_34

35_گندمک۱۱✔️

36_زین✔️

Bahar2200_37

asemaneabii✔️_38

39_سحربانوو۶۸✔️

40_elahe_الهه✔️

41_ریحانه57

42_نهال6467✔️

43_raaaaaz✔️

44_ترگل_رض

45_baharrr7878✔️

46_asrin1372✔️

47_هدیه99

48_pariiiii73

49_saeideh61

50_ماهییا✔️

51_اهسته✔️

52_tamana366

53_ssssefat

54_رستاوراستین

55_سهیلا_جون✔️

56_تتهاترررررین✔️

۵۷_الا11543

۵۸_5golnarges

۵۹__بهاره_✔️

60_ powerofLove✔️

۶۱_leila193 @leila193   🏴🖤✔️

62_آرام۰۰۰✔️

۶۵_بانودریا✔️

۶۶_jooooodi  @joooodi   ✔️🖤🏴

۶۷_5680  @5680   🏴🖤✔️

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
ممنونم عزیزم ممنون والا من هر دفعه انتقال‌هام فریز بود‌ این دفعه فِرِش انتقال دادم بعد من دفعه پیش د ...

انشالله بسلامتی ۹ ماه سپری کنید ودردونه ات بغل کنی عزیزم برام‌من هم دعا کنید که مثبت بشه این انتقالم