2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684574 پست
سلام عزیز دلم تو خوبی شنیدم پی از پی کردی انشاالله بهترین ها برات  آره شکر خدا یکم خوبم امروز ...

سلام عزیزم خوبی بهتری ان شاءالله ان شاء الله که حالت بهتر شده باشه .

سرفه و تهوع وخلط گلو  برا بیهوشیه. ان شاءالله که بهبودی کامل بدست بیاری

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
دوستان من کیسه آبم پاره شد اومدم بیمارستان ازتون یک دنیا التماس دعا دارم دعا کنید بچه ها نرن تو دس ...

عزیزم ان شاءالله به سلامتی زایمان کنی و فرشته کوچولو هاتو به سلامتی کامل در آغوش،بگیری 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان من کیسه آبم پاره شد اومدم بیمارستان ازتون یک دنیا التماس دعا دارم دعا کنید بچه ها نرن تو دس ...

عزیز دلم برات بهترین هارو ارزو دارم انشالله خوش خبر باشی مهربونم

انشالله زایمان راحتی داشته باشی 🫀🧿

الهی آمین یارب العالمین ♥️

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام بهاره جان ان شاالله بسلامتی زایمان کنی بگیری بغلت   ...برای ماهم دعاکن ان شاالله...وهمه بچه ها که این روزا رو ببینن 

به امید خدا هرچه خدا بخاد همون میشه  من خشکی لب زود به زود آب میخورم ولی باز لب هام خشک میشه پ ...

انشاالله که مثبت هستی عزیزم 

انشاالله حضرت رقیه با دستای کوچولوش برات دعاکنه این هدیه برات بمونه

اره خواهر  عزیز همه دنبال کار خودشونه وما بیچاره ها با این همه هزینه ها سر و  کله میزنیم خ ...

امیدوارم عزیزم که با بتای عالی بیای و خوشحالمون کنی.انقدر خدا بهت بچه بده که از دستشون سرسام بگیری😉

ببخشیدمن الان منفی شدم کی دوباره میتونم انتقال بدم؟

انشالله غول مرحله آخر هم میگذرونی ووروی ماهشون رو می‌بینی 

همین که دیدیشون یاد ما هم بکن که قسمت ماهم بشه

هانیل جونم ازماش زخیره مثله از مایش بتاس جفتش باید یه ازمایش گاه باشه اگه بخوایی مطمین بشی زخیرتو هم ...

با توجه به تعداد تخمکام تو هر پانکچر فک میکنم آزمایش درست باشه و آزمایش قبلی اشتباه بوده قبل از شروع درمانم ۴ بود ولی الان بعد از ۴ بار پانکچر شده ۷۸صدم 

فک میکنم الان درست باشه 

سلام عزیزم خوبی بهتری ان شاءالله ان شاء الله که حالت بهتر شده باشه . سرفه و تهوع وخلط گلو  برا ...

شما کی ازمایش میدبن

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
شما کی ازمایش میدبن

من بیبی چک زدم منفی بود 

ولی فردا ازمایش میدم هر چند مطمئنم منفیه 

بیخود این ماهو رفتم ای یو ای کردم 🥺

سلام عزیزم خوبی بهتری ان شاءالله ان شاء الله که حالت بهتر شده باشه . سرفه و تهوع وخلط گلو  برا ...

سلام بهار جان خوبی عزیز دلم 

ممنون عزیزم از دعای قشنگت انشاالله

امروز گفته بودن جای بخیه هامو با شامپو بچه بشورم افتضاح سرگیجه گرفتم اومدم بیرون بهترم اما گاها سرم گیج میره

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

عزیزم انشاالله بسلامتی زایمان کنی و بسلامتی بغل بگیری

حتما بیا از حال خودت و نی نی ها با خبرمون کن 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود